Obavijesti

Kolumne

Od ljubavi prema suprugu nije ostalo ništa, volim svog kolegu

Muža sam voljela i poštovala, ali sam osjećaje izgubila i ne mogu ih vratiti. Zaljubila sam se u oženjenog kolegu, a naša tajna veza se prekinula. Što će biti iz svega?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Volim kolegu, prema mužu ne osjećam ništa

Dragi Mevludine,

imam 38 godina i u velikoj sam krizi. Naizgled je sve u redu, ali osjećam se očajno. U braku sam 13 godina, imam dvije kćeri, dobar posao i muža kojeg sam puno voljela i poštovala, ali od te ljubavi nije ostalo ništa. Zato se osjećam vrlo loše, ali osjećaje jednostavno ne mogu vratiti. Prije nekoliko godina svidio mi se kolega s posla koji je također oženjen i ima dvoje djece. Svidjeli smo se jedno drugome i iz prijateljstva se rodilo nešto na što nismo bili spremni ni on ni ja. No ja sam se zaljubila, a za njega nisam baš sigurna. Naša tajna veza trajala je neko vrijeme pa se on povukao, ne znam zašto. Doduše, to nije prvi put, ali ne znam je li zadnji. Molim vas, pomozite mi savjetom. Hoću li ostati s mužem, koji sve sluti? Što će biti s kolegom i kakva mi je budućnost? Hoću li izići iz krize?

šifra: zabrinuta i očajna

Odgovor:

Analizirao sam vaše fotografije i zaključio da je vaš suprug čovjek za poželjeti, pažljiv, fin, kulturan, požrtvovan. Vi ste uvijek bili nezadovoljni, zahtjevni i na svoju ruku. Sad kao ne volite muža nego kolegu s kojim ste u seksualnoj vezi. Ne vidim tu ljubav, osobito s njegove strane. Gleda vas samo kao predmet za provod. Ima čovjek ženu i djecu. Ne pada mu na pamet napustiti ih. Naivni ste pa vidite da vas izbjegava. Bit ćete u velikim problemima, poljuljat će vam se posao i sve drugo. Da se to ne dogodi, povucite se. Suprug vam je najbolji. Malo će trajati konfuzije jer ste zaljubljeni u kolegu. Zapamtite, njemu je s vama samo lijepo dok traje seks, poslije mu niste više u glavi. Pamet u glavu i cijenite obitelj. 

Sin mi hoće uzeti sve što imam u životu

Poštovani gospodine Mevludine,

sa sinom vodim nekoliko sudskih sporova vezanih uz nekretnine. On ciljano i smišljeno poduzima apsolutno sve kako bi me uništio. Molim vas da mi kažete dokad će sve to trajati i kako će završiti sudski spor. Događaji i sukobi koje mi nameću sin i njegova supruga utječu i na moj život i na život moje kćeri, odnosno njegove sestre, pa sam vrlo zabrinuta i za njezin život. Srdačan pozdrav i unaprijed vam hvala na odgovoru!      

šifra: sin i sud

Odgovor: 

Draga gospođo, analizirajući fotografije vaše obitelji, vidio sam totalni raskol. Sin je uvijek radio što je htio od vas, a ni kći vam nije mnogo bolja. Snaha baš i nema neki utjecaj nad sinom jer je on oduvijek bio sebičan i bahat. Želi sve za sebe. Teško je razdoblje pred vama. Riješit ćete to sudski. Bit ćete prilično zadovoljni, ali ne vidim brz rasplet situacije te vidim velike teškoće. Potkraj sljedeće godine pomalo će stvari krenuti nabolje. Vaša bi se kći trebala malo više truditi da bi joj krenulo u životu. Mnogo bih vam toga još mogao reći, ali, nažalost, ne može sve stati na papir. Budite strpljivi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana