Obavijesti

Kolumne

Komentari 15

Predsjednik otima roditeljima naknadu za prazne DVD-e

Predsjednik otima roditeljima naknadu za prazne DVD-e
1

Nova pravednost: Predsjednik RH sve koji kupe prazne medije prozvao je lopovima i stoga od njih naplaćuje naknadu za sadržaje koje će možda skinuti s interneta

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 13. veljače - Hrvatski premijer Zoran Milanović pojavio se u javnosti. Narod je vidio njegovu sjenu, što znači da će zima u Hrvatskoj trajati još 60 godina. Premijer, inače, nije znao da je pao snijeg koji je paralizirao Hrvatsku.

Zvjezdani nadnevak 13. veljače - Splitski gradonačelnik Željko Kerum počeo je s montažom golemog 40 metara visokog ventilatora na Marjanu jer se sprema za ljetne sparine, a da ga kritičari ne bi kudili kao i s mećavom koja je zamela Split.

Zvjezdani nadnevak 14. veljače - Hrvatski predsjednik Ivo Jospović, zvani Zampolini, svečano je naplatio porez na prazne DVD-ove i USB Stickove od roditelja koji su ih kupili kako bi pohranili svoje autorske fotografije svojih obitelji. Predsjednik je u duhu nove pravednosti sve takve ljude označio kao lopove koji će možda skinuti i neke pjesme vrlih hrvatskih glazbenika. Sve je rupije ZAMP-io.

Zvjezdani nadnevak 15. veljače - Milijuni Hrvata prosvjedovali su protiv predsjednika Zampolina i njegovih stavova da ACTA-om zapravo ukine slobodu kolanja informacija. Policija nije uredovala. Predsjednik je počeo svirat operu  "Pero i Manda Sirtakis" u es duru za klavir i didžeridu. Posvetio ju je Hrvatima koji su 2012. otišli tražiti bolji život u krizom rasturenu Grčku. Na prve tročetvrtinske taktove prosvjednici se razbježali glavom bez obzira.

Zvjezdani nadnevak 16. veljače - Saborski zastupnici iz Zagreba prosvjedovali su protiv kolega kojima država plaća stanove i režije.
- Mi smo svoje stanove i kuće platili iz svojeg džepa pa prema tomu tražimo da nam država prizna pravo koje plaća i zastupnicima i ministrima koji nisu sebi kupili stanove u Zagrebu - rekli su saborski zastupnici. Inače, to je najveći gospodarski problem u Hrvatskoj.

Zvjezdani nadnevak 17. veljače  - Vlada je donijela uredbu da ubojice, silovatelji, pljačkaši mogu komotno raditi za Vladu i biti članovi nadzornih odbora državnih tvrtki. Premijer je rekao da nema pojma za tu uredbu. Inače, premijer nema pojma ni o čemu, pa stoga ne može biti odgovaran, ni politički i moralno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom