Obavijesti

Kolumne

Komentari 22

Rokat će se samo proteinima: Ministrica uvela mesnu subotu

Rokat će se samo proteinima: Ministrica uvela mesnu subotu
1

Hrvati još nisu otkrili što znači riječ meso. Već tisuću godina ne znaju ni jede li se to. Organizmi im ne reagiraju na proteine iz te namirnice koja je nestala sa stolova

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 5. ožujka - Ministra Arsena Bauka primijetili su kako po privatnim ledinama bere cvijeće koje je kasnije dijelio zaposlenicama svojeg ministarstva za Dan žena. Ministar je to pravdao štednjom.
- Nisam imao vremena, a ni novca pa sam jednim potezom riješio tri problema - stigao sam na vrijeme, a imao sam cvijeće i ništa nisam potrošio - rekao je Bauk. Na cvijeću je uštedio 2500 rupija. Od poreznih obveznika uzeo je dodatak za odvojeni život jer je cvijeće brao sam. 

Zvjezdani nadnevak  6. ožujka - Zvučna izolacija u zgradi HRT-a otpala je jer se najprviji potpredsjednik Vlade Radimir Čačić izderao na novinara Acu Stankovića.  Potom je Čačić skočio u vis, napravio dvostruki salto nazad te nogom zakačio Acu koji je pao kao pokošen. Čačić je potom brzinom nindže zašamarao i ostale radnike HRT-a jer su mu postavljali pitanja koja on ne voli. Šaolin majstor potom je ispustio pobjednički urlik zvani kjaji te je odjezdio u nepoznato.

Zvjezdani nadnevak 7. ožujka - HNS je svečano predstavio program zapošljavanja "Iz povlaštene mirovine u dobro plaćenu fotelju". Zaposlio je u nadzorne odbore i uprave državnih poduzeća stručnjake iz doba egipatske kraljice Hatšepsut. Dobro su očuvani, k'o novi, jer nisu nikad ništa radili, priopćeno je iz Ureda najprvijeg potpredsjednika vlade.. 

Zvjezdani nadnevak 8. ožujka Ministrica zaštite okoliša Mirela Holy iznenadila je zaposlenike svojeg ministarstva i uvela mesnu subotu. Tada će zaposlenici moći jesti meso, namirnicu koju Hrvati ne poznaju već tisuću godina zbog bijede. Radno vrijeme ministarstva zaštite okoliša je od ponedjeljka do petka. Tijela Hrvata evoluirala su i znanstvenici ne znaju kako će im stanice reagirati na proteine kojih ima u mesu. 

Zvjezdani nadnevak 8. ožujka - Intergalaktičko Vijeće sigurnosti usvojilo je rezoluciju u kojoj poziva na trenutni prekid krvavih borbi u HDZ-u. Žrtava je svakim danom sve više.
- Ne postoji put do mira, mir je put - stoji u intergalaktičkoj poruci predsjednika Vijeća sigurnosti Učitelja Yode upućenoj HDZ-u. Inače, u toj stranci već tisuću godina bjesne krvave borbe za položaje. Žrtava ima u Velikoj Gorici, Slavoniji, Karlovcu. Splitu...UNESCO je pozvao na očuvanje spomenika galaktičke baštine, barake HDZ-a u Zagrebu, gdje još traju žestoke ulične borbe za svaki pedalj utjecaja u stranci. Zaraćene frakcije međusobno se optužuju za kršenje prekida vatre.

Zvjezdani nadnevak 9. ožujka - Arheolozi su pronašli dokaze o velikodušnosti HDZ-ove vlade  koja je vladala prije Kukuriku koalicije. Spisi dokazuju da je Vlada Tetke Terezije, koju su tako prozvali zbog dobročinstava, opraštala porezne dugove privatnim tvrtkama koje su sve zajedno dugovale 2,5 milijardi rupija. Obični Hrvati nisu Tetki Tereziji ništa oprostili jer im je ova slala utjerivače dugova zbog 10-ak rupija duga državnoj kesi iz koje su ovi uzimali kako je komu trebalo, bilo za parfeme, ručkove, večere, putovanja i druge opačine na računa sirotinje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...
LJUBIMAC BAŠ ZA VAS!

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...

Budući vlasnici pasa uzimaju u obzir mnoge čimbenike prije nego što se odluče za pasminu psa. Ako se ipak i nakon pomnog istraživanja ne možete odlučiti, možda vam astrologija može pomoći u odabiru
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana