Kolumne

Komentari 9

Saamo Petru je oduševila moja ljetna pileća salata s grožđem

Saamo Petru je oduševila moja ljetna pileća salata s grožđem

U ovoj epizodi ugostila sam našu najpoznatiju youtoubericu i influencericu Petru Dimić, poznatiju kao Saamo Petraa.

Uspješna i mlada, što joj mnogi nažalost uzimaju za zlo, Petra se kroz naš razgovor dotakla teme svojih početaka, truda koji ulaže u svoje videe i slike, nedavno objavljene knjige te savjeta za sve one koji žele krenuti putem Influencera. Uvijek predana svojim pratiteljima, Petra je inspiracija kako u životu biti drugačiji i svoj te beskompromisno ići manje utabanim putem i ostvariti svoje snove. Svi možemo naučiti puno toga od mladih i uspješnih ljudi poput Petre, samo ako to želimo.

Pripremile smo super ukusnu, kremastu salatu od piletine koja može poslužiti kao odličan crowd pleaser za ljetna druženja bilo da je servirate samu ili uz neka hrskava peciva.

'Najbolja pileća salata':

Priprema:

O autorici:

Pozdrav. Ja sam Tea, food blogerica, nešto između sportaša i hedonista. Život sam posvetila sinkroniziranom plivanju, a završila u kuhinji. Ne razumijem se u politiku, ali razumijem u začine. Najviše volim pojest, popit i popričat. Novac koji ne zajedem potrošim na putovanja te se smatram utjelovljenjem Indiane Jonesa minus šešir. S  glavom u vodi i nogama u oblacima. Moje avanture možeš pratiti tutu, pa čak i tu.