Obavijesti

Kolumne

Komentari 11

Školstvo modernizirano: iPad stropova u svakoj učionici

Školstvo modernizirano: iPad stropova u svakoj učionici
1

Osim suvremenih alata u nastavi, ministar Jovanović svečano je objavio da neće odustati dok pad stropa ne bude u svakoj učionici, što je rezultat brzine napretka

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 6. rujna - Rusija, Kina, Iran, Sirija, tresu se k'o Zaprešić. Od straha. Hrvatska je, naime, objavila da podupire odlučno vojno rješenje kako bi se kaznili svi koji rabe i zlorabe kemijska sredstva. Hrvatska je vojna velesila. Kani poslati svoje X-wing lovce te krstarice u zviježđe Sirius. S nestrpljenjem se iščekuju reakcije. To je nova video-igra koja se na tržištu treba pojaviti. Inače, Hrvatska ima letjelice, ali na baterije, 32 tenka T-15, te nešto oklopnih vozila, a sve su s polica trgovačkih lanaca, s odjela za igračke. 

Zvjezdani nadnevak 7. rujna - Hrvatska vlada predstavila je reformu zdravstva pod nazivom Superhik. Velebna ideja je da oni koji imaju više, plaćaju manje, a oni koji nemaju ništa da plaćaju više. To je ta nova pravednost o kojoj predsjednik Josipović tuli. Penzioneri su oduševljeni krenuli u masovne zakonske prijestupe, pljačke ljekarni, pekara, mesnica.
- Vidim da oni koji su popljačkali državu u zatvoru imaju i osnovno i dopunsko osiguranje i ništa ne plaćaju, a imaju svu moguću zdravstvenu skrb. Osim toga, u zatvoru imaju grijanje te tri topla obroka na dan - rekao nam je Tutmozis Horvat, jedan od umirovljenika koji se protivi reformi zdravstva.

Zvjezdani nadnevak 8. rujna - Hrvatska vlada riješila je najveći problem u svemiru. Time je potresla temelje matematike kao znanosti te temelje zdrava razuma. Za svoje pametne telefone plaćaju gigabajte surfanja po 10 puta višoj cijeni nego dosad, ali to je po Vladi, manje a ne više.
- Evo, mi smo uspjeli dokazati empirijski da je manje više, a više da je manje - ponosno je rekao izvor iz Vlade dok je prtljao Angry birds. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 9. rujna - Hrvatsko školstvo ne samo da ide naprijed, nego se od brzine napretka za njime praši.
- Koliko brzo napredujemo pokazuje podatak da se strop u splitskoj školi urušio na učenike, jer nije mogao podnijeti tu brzinu - rekao je ministar Jovanović. Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar rekao je da je škola obnovljena i da se urušavanje stropa događa. Prešutio je da se to događa samo u RH. Ministar je dodao da će svaka škola imati najsuvremenija pomagala u nastavi.
- iPad ćemo dovesti svakom učeniku. Dok se stropovi ne padnu u svakoj učionici, nećemo stati s modernizacijom - rekao je Jovanović.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang