Obavijesti

Kolumne

Komentari 21

Svemirci psihičke bolesnike šalju na terapiju u Hrvatsku

Svemirci psihičke bolesnike šalju na terapiju u Hrvatsku
1

Deprimirani robot Marvin, iz Vodiča za autostopere kroz galaksiju, posjetio je Republiku Hrvatsku. Ozdravio je nakon što je vidio u kakvom stanju žive Hrvati

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 9. srpnja - Prvi potpredsjednik Vlade Neradimir Čačić iznenadio je galaktičke stručnjake načinom na koji je pokrenuo investicije u zaostaloj galaktičkoj crnoj rupi Republici Hrvatskoj. On je upregnuo konje u kola ali je zapeo u glibu. Rekao je da se konji u tom slučaju ne tuku nego se zamijene svježim snagama. Neradimir namjerno nije želio pozvati jednog od vozača službenih vozila Republike Hrvatske, u kojem se voze ministri, da snagom svojih konjskih snaga, s upaljenom klimom, izvuku konje iz gliba. Drugi predsjednik Vlade Zoran Milanović  rekao je da je to logično, jer državni auti nisu tu da izvlače konje iz gliba nego da se u njima voze ministri.

Zvjezdani nadnevak  10. srpnja - Commander Data priznao je da ne može stvoriti nijedan uspješan poduzetnički projekt u RH. Naime, čelnik jedne od banki rekao da je da banke imaju novca za poticanje gospodarstva, ali da nema dobrih projekata.
 - Sa svojom silnom bazom podataka ne mogu napraviti projekt koji bi uspio u Hrvatskoj jer poduzetnik mora plaćati kamate na kredit do 10 posto, što ne naplaćuje ni Juba the Hutt. (Juba je za ove Džaba the Hutt jer uzima 6 posto),  a potom državi plaćati četvrtinu svega. Dakle, nitko u poznatim svemirima ne može pokrenuti posao po takvim uvjetima. Može ga registrirati za 750 rupija ali to nema smisla - naveo je Commander Data koji je potom pregorio od hrvatskih nelogičnosti. Jedva su mu zalemili spojeve. 

Zvjezdani nadnevak 12. srpnja  -  Bivši ministar poljoprivrede priznao je istražiteljima da je pogodovao kupnji zgrade Galerije Fijolić, jer se plašio za svoju funkciju.
- Morao sam potpisati kupnju nepotrebne zgrade po većoj cijeni od tržišne jer bih ostao bez mjesta u vladi - priznao je Čobanković. Sudbene vlasti zbog toga su ga nagradile i on će i dalje biti saborski zastupnik sa svim privilegijama. Dio je to vladine politike koja traje već tisuću godina a zove se: Tko prizna, sve mu se prašta. O tom nesrazmjeru prava i pravde nije se očitovao Predsjednik RH. Rekao je samo: Neka institucije rade svoj posao. 

Zvjezdani nadnevak 13. srpnja  - Ipak nešto dobro iz Hrvatske. Svemirski liječnici objavili su da svemir ima neke koristi od te zaostale zemlje na planetu Zemlji. Naime, deprimirani robot Marvin, iz Vodiča za autostopere kroz galaksiju,koji ima mnoštvo teških psihičkih dijagnoza, ozdravio je.
- Posjetio je Hrvatsku i kad je vidio kako žive Hrvati, rekao je da je njegov život predivan. Ovo je nevjerojatno otkriće za svemir - rekao je jedan od Marvinovih liječnika. 

Zvjezdani nadnevak 14. srpnja -  Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko riješio je problem nedolaska zastupnika na sjednice.
- Dobivat će čvrge za jedan nedolazak, a za dva dobit će klempu, čvrgu po uhu. Ipak, uvest ćemo nakon toga stimulacije, pa će svatko tko dolazi na sjednice dobiti 1000 rupija stimulacije. Pobornik sam toga da stimulacija napravi više nego kazna. Kazne su za narod, nisu za zastupnike  - rekao je Leko. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana