Obavijesti

Kolumne

Trudio se, no čim me je 'dobio' radio je od mene što je htio

Pretvarao se da je dobar, fin, kulturan, no u duši je zapravo pokvaren i ženskaroš. Imao je “prijateljica” na sve strane bez kojih nije mogao, a ja sam bila zaslijepljena

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Dragi Mevludine,

imala sam vezu koja je trajala godinu dana. Bilo je jako puno tuge, suza, boli i patnje. Trudio se oko mene, a kad me dobio, radio je od mene sve što je htio. A ja sam se naivno zaljubila u njega preko ušiju. Prije mjesec dana smo prekinuli. Pretvarao se da je dobar, fin, kulturan, no u duši je zapravo bio pokvaren i teški ženskaroš. Imao je “prijateljica” na sve strane bez kojih nije mogao, a ja sam bila zaslijepljena. Jako sam ga zamrzila, ali opet ne mogu zamisliti život bez njega. Nikako da krenem ispočetka, teško je. Toliko me boli to što mi je napravio da sam razmišljala da sve okončam. Kad me trebao, uvijek sam bila tu. Bila sam mu dobra samo kad bi bio sam. Napustio me naglo, preko noći, bez ikakva objašnjenja. Je li u pitanju njegov težak život koji je proveo bez pravih roditelja? U međuvremenu sam upoznala divnog prijatelja. Trudi se da mi odagna bol, no ja se ne mogu smiriti. Psihički sam totalno nestabilna. Zanima me kako će se dalje odvijati situacija. Što čeka mene, a što bivšeg? Hoću li se smiriti te konačno u 35. godini pronaći srodnu dušu i biti napokon voljena? Hoću li imati dijete koje toliko želim? Hvala vam na odgovoru. 
šifra: tužna i nevoljena žena

Odgovor:

Vidim da su i vaše avanture iz prošlosti uvijek bile nestalne i slabašne. Naivno ste se uvijek vezali za pogrešne muškarce. Ipak, zanimljivo je da ste i prije nego ste ušli u ozbiljnu vezu s bivšim znali točno kakav je. Znali ste da je sklon avanturama, da je nestabilan, dvosmislen i sve drugo. Sad vam to ne odgovara, no morali ste o tome prije razmišljati. On će definitivno dignuti ruke od vas, a i vi bi na sličan način trebali početi razmišljati. Ne vidim vas zajedno niti u jednoj kombinaciji. Vidim da ste veoma impulzivni, promjenjivog raspoloženja, no također i otvoreni te osjećajni. 

Do kraja godine ćete ući u novu vezu i bit ćete vrlo zadovoljni novom situacijom. Gospodin će biti veoma ozbiljan, no oboje ćete uživati u novoj vezi. U sljedećoj godini vam vidim napredak u svim aspektima, a doći će vrijeme i za brak i djecu. Ipak, nemojte ponavljati iste pogreške i ne trčite za onima koji se prema vama ponašaju kao vaš bivši.

Naša beba plače noću bez prestanka

Dragi Mevludine,

imam veliki problem i ne znam kako ga riješiti ili zašto se to uopće događa. Imamo dijete od sedam mjeseci, no ono svaku noć plače i to traje cijelu noć. Nitko se ne može naspavati. Jesmo li negdje pogriješili ili je možda neka druga sila prisutna? Pedijatrica nam je rekla da to nije ništa ozbiljno i da dijete sanja što se kroz dan događalo. 
šifra: zabrinuta mama 

Odgovor:

Gospođo, s fotografije vidim da je beba odlično i da nema nikakvih problema. To što tijekom noći često plače je sasvim normalno, no vi ste pod stresom i slabije spavate, a i u kući je bučnije pa vam to smeta. Pokušajte to riješiti bez velike buke i živciranja. Bilo bi dobro da krevetić premjestite na drugo mjesto i vidjet ćete da će dijete biti mirnije. Nemojte ni pomišljati na druge sile jer djeca su mali nevini anđeli i svevišnji ih uvijek čuva. Svake večeri nakon što bebu stavite u krevet, pomolite se da ima miran san i sve će biti dobro. Nazovite me za sedam dana na moj broj ako bude ikakvih problema. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana