Obavijesti

Kolumne

Komentari 36

Žele oteti ministricu okoliša zbog niza genijalnih rješenja

Žele oteti ministricu okoliša zbog niza genijalnih rješenja
1

Nema laganog bogaćenja nova je krilatica vlade - zato su promijenili zakon - sada Hrvat mora skupiti 10 milijuna boca da bi postao milijunaš. Stižu i svemirske kante

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.  

Zvjezdani nadnevak  15. siječnja - Mirovine su hrvatskim zakonima osigurane samo zastupnicima poglavito onima koji su se umirovili na jedan dan da im mirovina bude veća. Svemirski sabor Hrvata neovisnog trećeg galaktičkog entiteta Herceg-Bosne zbog toga su oštro prosvjedovali protiv onih koji tisućljeće odbijaju svemirsku tehnologiju samo kako bi manjem broju povlaštene kaste bilo dobro. 

Zvjezdani nadnevak 16. siječnja - Saborski zastupnik Damir Kajin negirao je priopćenje Svemirskog sabora Hrvata.
- Ja nisam stupido - priopćio je Damir Kajin zvani Genio.

Zvjezdani nadnevak 17. siječnja - Hrvatski premijer i nakon tisuću godina od dolaska na vlasti Kukuriku koalicije ne zna što im je ostavila bivša Vlada.
- Privatne revizorske tvrtke još češljaju stanje - rekao je premijer govoreći da će nakon uvida u stanje pokrenuti hrvatsko gospodarstvo.

Zvjezdani nadnevak 18. siječnja - Ministrica zaštite okoliša Mirela Holy najavila je da će Kukuriku vlada stisnuti one koje treba, a to su milijunaši:
- Oni koji su dosad trebali skupiti dva milijuna boca da bi zaradili milijun, odsad će morati skupiti 10 milijuna boca rekla je Holy dodajući da je to socijalno pitanje. Da dokaže svoju socijalnu osjetljivost ministrica je ugroženim obiteljima podijelila 10.000 plastičnih boca. 

Zvjezdani nadnevak 19. siječnja - U Hrvatsku su stigle prve pametne svemirske kante za smeće. One će snimati, vagati i razvrstavati otpad koji će potom dijeliti privatnim reciklažnim  tvrtkama. Tako Hrvati jedini u svemiru plaćaju, razvrstavaju i besplatno dijele kapitalistima otpad, a država im naplaćuje račun za tu uslugu. Hrvatske tajne službe u strahu su da stranci ne otmu ministricu Holy zbog njezinih genijalnih rješenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom