Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

10 beauty trikova Kate Moss za prekrasan izgled baš svaki dan

10 beauty trikova Kate Moss za prekrasan izgled baš svaki dan
5

Ima čak tri uvijača za trepavice bez kojih joj je nanošenje maskare nemoguće, a umjesto tuša radije koristi olovku jer omogućava lakše popravljanje, ali i bolji izgled

VIDEO

1. Crveni ruž

To je ultimativna nijansa. Ne bih se usudila nositi ga tijekom dana, ali je zato idealan za noć. Crveni ruž je klasični, kultni make up. Dok mislite o Marilyn Monroe i Grace Kelly, uvijek mislite o usnama, ispričala je miljenica modnih dizajnera, Kate Moss za britanski Vogue.

2. Lagana dnevna varijanta

Za dnevni look, usne su u prirodnoj nijansi, a oči su tek lagano istaknute, savjetuje Kate. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Olovka umjesto tuša

Za savršeno naglašene oči, Kate koristi olovku za oči, umjesto tuša, jer se lakše nanosi i preciznija je. Olovku uvijek možete razmazati ukoliko pogriješite i dobiti smokey eyes dok tuš, zbog greške, najčešće morate skidati i nanositi ponovno.

4. Samo prirodno

Iako vizažisti koriste olovke za usne, ja ih izbjegavam i koristim samo ruž jer prirodnije izgleda, ističe slavna manekenka.  

5. Rumenilo je obavezno

Da biste izgledali zdravo prvo nanesite puder, a nakon toga malo rumenila kako biste dobili prirodni sjaj, savjetuje slavna mršavica. 

6. Bez sjajila, molim!

Apsolutno "ne" je sjajilo. Možda je to jednostavno strah od previše editorijala jer se zbog ventilatora kosa lijepi za usne, objašnjava Kate. 

7. Uvijanje prije svega

Tajna gustih trepavica je u uvijaču za trepavice i tonama i tonama maskare, otkriva Kate, koja uvijač koristi baš uvijek, a ima ih čak tri. Po jedan u svakoj toaletnoj torbici!

8. Opskrbite se

Ako neku stvar volite, držite je se. U slučaju da riječ o starijoj kolekciji, moglo bi se dogoditi da je prestanu proizvoditi, pa je najbolje dobro se opskrbiti, govori Kate, koja čak i zove proizvođače kako bi došla do željenih proizvoda. 

9. Faktor 50 

Kako biste zaštitili kožu od opeklina, svakako koristite faktor 50, savjetuje Kate, inače velika pobornica sunčanja i izležavanja na suncu. 

10. Ten može biti i pretaman

Zapamtite da ten može biti pretaman, zato pazite dok se sunčate jer biste mogli izgledati smiješno, poput mene nakon dvotjednog izležavanja na Parrot Cay, otkriva Kate koju su svi prijatelji ismijali zbog previše sunčanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...