Obavijesti

Lifestyle

Komentari 110

10 poklona koje bi žene zaista željele dobiti za Valentinovo

Ono što bi žene zaista željele je malo više mira i odmora, a ovi pokloni podrazumijevaju upravo to. Priuštite im dan bez kuhanja ili čišćenja i jutro s kasnijim buđenjem

VIDEO

  1. Više sna - ako imate djecu znači da se svako jutro duže ranije da bi sve stigla napraviti. Dignite se umjesto nje za vikend i pustite je da se odmori. 
  2. Pomoć u kući - oslobodite je od svih poslova za samo Valentinovo ili bilo koji dan koji ona poželi. Ako ste u mogućnosti, možete angažirati i čistačicu koja će sve pospremiti i ispeglati.
  3. Masažu - to je poklon koji će joj uvijek dobro doći. 
  4. Večera koju ste vi skuhali - ako je ona inače kuharica u vašoj kući, sigurno će joj dobro doći dan predaha. Neka ona tu večer sjedi i uživa, a vi nju tetošite i poslužujte. Jako će cijeniti vaš trud. 

    POGLEDAJTE VIDEO: Što svojoj voljenoj pokloniti za Valentinovo?

  5. Naručena večera - čak i ako kuhanje nije vaša domena i znate da se u tome ne biste nikako snašli - naručite dostavu. Poslužite toplo i iznenadite je. 
  6. Preuzmite inicijativu za planiranje - organizirajte tu večer potpuno sami i iznenadite je. Samo joj najavite da bude spremna tad i tad.
  7. Wellness vikend - za većinu žena ovo je sinonim za potpuno opuštanje. Ako imate djecu, zamolite bake da ih pričuvaju, organizirajte sve i otiđite na zaslužen odmor.  
  8. Čuvanje djece - večer samo za vas, bilo da ćete otići u restoran, kino ili šetnju osigurat će vam više prostora za bliskost. Organizirajte čuvanje djece kod osobe u koju imate povjerenja tako da se žena ne mora brinuti. 
  9. Male stvari - napunite teglu njenim omiljenim slatkišima, zavežite mašnu i imat ćete originalan poklon koji će joj sigurno svidjeti. 
  10. Manikura, pedikura, masaža lica - iako to ne znači da ćete vas dvoje zajedno uživati, to će vrijeme biti ipak posvećeno samo njoj. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro