Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
133 komentara

10 situacija s kojima ćete od sebe otjerati ženu koja vas voli

Žena zna biti tajanstvena i nepredvidljiva što je nekima i šarmantno, ali u jednom bi trenutku mogla spakirati svoje stvari i otići, i ostaviti partnera da se pita 'zašto' i 'jesam li mogao što učiniti drugačije'

Fotolia
Foto: Fotolia
133 komentara

Neke se situacije teško prevladaju bez obzira na to koliko su jaki osjećaji između dvoje ljudi, a onda odjednom bude kasno. Evo koji su najčešći razlozi iz kojih žene prekidaju ljubavne veze:

POGLEDAJTE VIDEO (poznati o prekidima):

1. Ne osjeća da se može osloniti na vas

Čak se i žene koje cijene svoju slobodu žele moći na nekoga osloniti kad je potrebno, a postoje i razdoblja (kao što su npr. trudnoća ili porodiljski dopust), kada je ženama potrebnije da im je partner dostupan nego inače. 

2. Umorna je od ispunjavanja vaših zahtjeva

tired woman housewife ironing clothes iron in laundry | Autor: Evgeny Atamanenko Foto: Evgeny Atamanenko

Ako od nje tražite da je u dobroj kondiciji, dobro raspoložena, svaki dan kuha, i prati zbivanja da o svemu možete pričati, možda ste malo pretjerali...

3. Ne osjeća se kao da je jedina bitna

Ovdje nije riječ samo o varanju. Ženama je važno da znaju da ih volite, ali i da ne gledate druge žene.

MEVLUDIN ODGOVARA 'Cijeli život je govorio da me voli, a ustvari me stalno varao'

4.  Umorna je od vašeg nepovjerenja 

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Kad napokon izađe s prijateljima, nemojte da večer provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje što joj sve ne vjerujete, gledanje njenog mobitela i objašnjavanje tko je koji prijatelj na Facebooku nije temelj za zdravi odnos. 

5. Stalno ste negativni 

Ako ste stalno nesretni, niste otvoreni za nove stvari, ona će u nekom trenutku htjeti krenuti dalje, kako bi učinila svoj život zanimljivijim.

6. Potpuno ste različiti

Ponekad žene već na početku veze zbog partnera zanemare obitelj i prijatelje. No kad prođe euforija, često shvate da su njegovi prijatelji zapravo ljudi s kojima inače nikad ne bi ni razgovarale. Ili da je njegova obitelj apsolutno nepodnošljiva.

7. Previše ste djetinjasti

young happy and excited man jumping on sofa couch listening to music with mobile phone and headphones playing air guitar crazy having fun at home | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Ona želi imati djecu, a vi želite dati otkaz i putovati po svijetu. Ili želite novu igraću konzolu. Postoje naravno iznimke, ali žene uglavnom nisu spremne imati djecu s nezrelim ljudima.

8. Umorna je od davanja 

Dobri odnosi ne funkcioniraju tako da daje samo jedan, a dvije odrasle osobe mogu kvalitetno biti zajedno samo kad oboje podjednako iskazuju svoje osjećaje - riječima i djelima.

9. Nije sigurna da znate što želite

Foto: Dreamstime

Nitko ne želi ovisiti o ljudima čiji su planovi uvijek 'u zraku', niti se može išta dobro napraviti s nekim tko stalno mijenja mišljenje.

VRIJEDI PROBATI Tajne zavođenja: 15 načina da ženama budete još privlačniji

10. Planovi za blisku budućnost vam nisu isti

Ako jedan planira osnivanje obitelji, a drugi mašta o novom poslu, niste dobro usklađeni. Razgovarajte i budite realni oko toga što od partnera očekujete, savjetuje portal Bright Side.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message