Obavijesti

Lifestyle

Komentari 133

10 situacija s kojima ćete od sebe otjerati ženu koja vas voli

10 situacija s kojima ćete od sebe otjerati ženu koja vas voli

Žena zna biti tajanstvena i nepredvidljiva što je nekima i šarmantno, ali u jednom bi trenutku mogla spakirati svoje stvari i otići, i ostaviti partnera da se pita 'zašto' i 'jesam li mogao što učiniti drugačije'

VIDEO

Neke se situacije teško prevladaju bez obzira na to koliko su jaki osjećaji između dvoje ljudi, a onda odjednom bude kasno. Evo koji su najčešći razlozi iz kojih žene prekidaju ljubavne veze:

POGLEDAJTE VIDEO (poznati o prekidima):

Pokretanje videa...

02:01

1. Ne osjeća da se može osloniti na vas

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čak se i žene koje cijene svoju slobodu žele moći na nekoga osloniti kad je potrebno, a postoje i razdoblja (kao što su npr. trudnoća ili porodiljski dopust), kada je ženama potrebnije da im je partner dostupan nego inače. 

2. Umorna je od ispunjavanja vaših zahtjeva

tired woman housewife ironing clothes iron in laundry

Ako od nje tražite da je u dobroj kondiciji, dobro raspoložena, svaki dan kuha, i prati zbivanja da o svemu možete pričati, možda ste malo pretjerali...

3. Ne osjeća se kao da je jedina bitna

Ovdje nije riječ samo o varanju. Ženama je važno da znaju da ih volite, ali i da ne gledate druge žene.

'Cijeli život je govorio da me voli, a ustvari me stalno varao'
'Cijeli život je govorio da me voli, a ustvari me stalno varao'

4.  Umorna je od vašeg nepovjerenja 

Fotolia

Kad napokon izađe s prijateljima, nemojte da večer provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje što joj sve ne vjerujete, gledanje njenog mobitela i objašnjavanje tko je koji prijatelj na Facebooku nije temelj za zdravi odnos. 

5. Stalno ste negativni 

Ako ste stalno nesretni, niste otvoreni za nove stvari, ona će u nekom trenutku htjeti krenuti dalje, kako bi učinila svoj život zanimljivijim.

6. Potpuno ste različiti

Ponekad žene već na početku veze zbog partnera zanemare obitelj i prijatelje. No kad prođe euforija, često shvate da su njegovi prijatelji zapravo ljudi s kojima inače nikad ne bi ni razgovarale. Ili da je njegova obitelj apsolutno nepodnošljiva.

7. Previše ste djetinjasti

young happy and excited man jumping on sofa couch listening to music with mobile phone and headphones playing air guitar crazy having fun at home

Ona želi imati djecu, a vi želite dati otkaz i putovati po svijetu. Ili želite novu igraću konzolu. Postoje naravno iznimke, ali žene uglavnom nisu spremne imati djecu s nezrelim ljudima.

8. Umorna je od davanja 

Dobri odnosi ne funkcioniraju tako da daje samo jedan, a dvije odrasle osobe mogu kvalitetno biti zajedno samo kad oboje podjednako iskazuju svoje osjećaje - riječima i djelima.

9. Nije sigurna da znate što želite

Nitko ne želi ovisiti o ljudima čiji su planovi uvijek 'u zraku', niti se može išta dobro napraviti s nekim tko stalno mijenja mišljenje.

Tajne zavođenja: 15 načina da ženama budete još privlačniji
Tajne zavođenja: 15 načina da ženama budete još privlačniji

10. Planovi za blisku budućnost vam nisu isti

Ako jedan planira osnivanje obitelji, a drugi mašta o novom poslu, niste dobro usklađeni. Razgovarajte i budite realni oko toga što od partnera očekujete, savjetuje portal Bright Side.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme