Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
36 komentara

10 stvari koje muškarci žele u krevetu, ali se ne usude to reći

Često žene ne žele narušiti  sliku "dobre djevojke"  ili ne žele da on misli da su čudne, ali muškarci žele da im pokažete strastvenu stranu samo vas ne žele uvrijediti tražeći, objasnila je terapeutkinja

Foto: Dreamstime
36 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Budite maštoviti: Top poze koje vode do vrhunca u pet minuta

U ljubavnom klinču trebalo bi nam biti bitno obostrano zadovoljstvo. No ako uživate u tome da njemu pružite zadovoljstvo, donosimo što muškarci zapravo žele u krevetu. 

1. I on želi "voditi ljubav".

Seksologinja i seksualna terapeutkinja Shamyra kaže da je u svojoj praksi otkrila da će muškarci izraz 'voditi ljubav' obično upotrijebiti tek nakon što ga je partnerica upotrijebila. U praksi, kaže, i oni žele voditi ljubav, odnosno sporiji, intenzivniji i strastveniji seks.

2. Želi da ponekad i vi inicirate seks

Jedna od najčešćih pritužbi koju Shamyra čuje u terapiji parova je da muškarci u hetero vezama osjećaju da su uvijek oni ti koji moraju inicirati seks sa svojim partnericama.

- I muškarci vole da ih se zavodi, vole se osjećati željeno i privlačno - kaže Shamyra.

Iniciranjem seksa šaljete mu poruku da ga želite, što mu povećava samopouzdanje, dodala je.

Foto: Dreamstime

3. Želi da budete glasni 

- Ne suzdržavajte se od vikanja i stenjanja. Muškarci vole to čuti i to ih pali, a i za vas je oslobađajuće. Nemojte se suzdržavati ako se stvarno tako osjećate u nekom trenutku. Jednostavno je kao komunikacija, ali seksepilna - kaže Shamyra. 

4. Želi da ste i vi aktivni

- Muškarci vole seks sa ženama koje u njemu aktivno sudjeluju - kaže Shamyra. Aktivno sudjelovanje znači samo usklađivanje njegovih pokreta s vašima, pomicanje kukova u 'njegovom ritmu' i stezanje mišića, a na tome možete raditi bez obzira u kojem položaju se trenutno nalazite.

BESTOVA SUPRUGA OTKRILA 'Bio je s mojom prijateljicom, a htio mi je i sestru u krevetu...'

Možete ga i stisnuti rukama i privući njegovo tijelo bliže vašem ili ga istražiti usnama - sve će mu to pokazati da i vi volite akciju.

5. Želi da komunicirate

Komunikacija je naravno dvosmjerna i on bi trebao isto tako s vama dijeliti svoje želje i maštarije. Ako on zna objasniti kako želi da ga dirate, pomaže ako ste i vi otvoreni i iskreni.

6. Želi isprobati različite položaje

Ako vam je misionarski položaj broj jedan i to par večeri u tjednu, bilo bi dobro napraviti nešto drugačije. Zbog toga je seks u hotelu tako privlačan, jer ljudi žude za novim stvarima. Nitko ne kaže da izađete iz svoje zone komfora da biste njemu udovoljili, ali ako vam se nešto čini privlačnim isprobajte to. 

Pretty horny lady, in seductive white undies, her hot brunet mac | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

7. Želi da preuzmete odgovornost

Zamislite da je seks poput projekta, a cilj je dobiti 5 ili doživjeti orgazam. Ako je prošlo već par sati, a to se ne događa, preuzmite odgovornost za to i pokažite mu što da radi. Muškarcima je to seksi i vrlo rado će napraviti ono što vas izluđuje.

8. Želi da ste izravni

Iako se partner možda ponaša kao da točno zna što radi, nitko se nikad nije požalio na previše smjernica u krevetu. Nejasnoće ostavite za neke druge situacije i ne bojte se tražiti ono što stvarno želite.

- Recite mu kako je dobro kad nešto napravi ili ga podsjetite na tehniku ​​koja vam se ne sviđa - poručuje terapeutkinja Glorija Brame.

9. Želi vizualni podražaj

Za muškarce je ono što vide gotovo jednako važno kao i ono što dobiju, pa svakako pripazite na to.

- Jednom prilikom djevojka me odvela do ogledala kako bismo se mogli vidjeti u akciji. Bilo je to jako, jako seksi - prisjetio se jedan čitatelj.

The relationship between a man and a woman. Young beautiful girl NEOBIČNE 'DIZALICE' Nedostaje vam poticaja? Ovih 10 stvari će probuditi strasti...

10. Želi da ste sigurni u ono što volite u krevetu

Biti otvoren prema onome što vam se sviđa, čak i ako brinete što će netko o tome misliti, najbolji je način da se povežete. Nemojte se sramiti jer on može pomisliti da je "čudno" što vam npr. treba vibrator da dođete do vrhunca.

llustracije seksa i veze | Autor: Unsplash Foto: Unsplash

- Često žene ne žele narušiti  sliku "dobre djevojke"  ili ne žele da on misli da su čudne. Ali muškarci žele vidjeti da vas nitko sputava i žele da im pokažete svoju strastvenu stranu - samo vas ne žele uvrijediti tražeći to - objašnjava Brame. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Budite maštoviti: Top poze koje vode do vrhunca u pet minuta

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message