Lifestyle

Komentari 0

10 tema o kojima žene najviše vole pričati - dok su na dijeti

10 tema o kojima žene najviše vole pričati - dok su na dijeti

Žene su priznale da osuđuju prehrambene navike svojih najbližih. To ostavlja traga i na prijateljstvu, trećina prijatelja izbjegava ljude na dijeti, potvrdilo je istraživanje

Polovica pripadnica ljepšeg spola priča samo o hrani, brojenju kalorija i udjelu masti što najviše živcira njihove prijatelje i članove obitelji. Oni su im napomenuli da su jednostavno previše opsjednute svojom dijetom, a dio njih čak ne želi jesti određene namirnice pred prijateljima na dijeti jer se boje novih "lekcija".

POGLEDAJTE VIDEO Najbolji dani za početak dijete:

Žene pak priznaju da osuđuju prehrambene navike svojih najbližih, zbog čega je skoro 41 posto njihovih prijatelja prestalo jesti određene namirnice. To ostavlja traga i na prijateljstvu, trećina prijatelja izbjegava ljude na dijeti, potvrdilo je istraživanje. 

- Svi želimo izgledati fit i lijepo, ali važno je shvatiti kako to iziskuje puno vremena i strpljenja. Važno je promijeniti prehrambene navike, ali ne i time opterećivati sve oko vas - napomenuli su iz tvrtke The Simply Great Drinks Company, a prenosi Daily Mail.

Top 10 tema o kojima žene na dijeti najviše vole pričati

Omiljena tema su im obroci koje pripremaju, izbor pića i brojenje kalorija. 

Najčitaniji članci