Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

11 Barbika koje su inspirirane slavnim ljudima i umjetnošću

11 Barbika koje su inspirirane slavnim ljudima i umjetnošću

Osim što nalikuju svojim svojim dvojnicama iz stvarnosti, ove lutke vrijedan su kolekcionarski predmet. Sastavni dio djetinjstva mnogih, Barbie lutke zazivaju nostalgiju

VIDEO

Barbie lutke su sastavni dio djetinjstva mnoge djece i predstavljaju vrijeme koje izaziva nostalgiju. Neke su lutke stvorene kao standardne igračke koje predstavljaju kulturu tog doba, a postoje i one koje su napravljene da slave profesije ili čak različite izlete i avanture.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kolekcionarka 01:32

Neke od najzapamćenijih lutaka su one stvorene da predstavljaju i oponašaju poznate slavne osobe. Ove Barbie lutke su vrlo posebne i čak se smatraju kolekcionarskim predmetima.

'Želim postati barbika! Moja obitelj ne želi pričati sa mnom zbog toga što sam si napravila'
'Želim postati barbika! Moja obitelj ne želi pričati sa mnom zbog toga što sam si napravila'

Ono što je tako nevjerojatno kod ovih lutki je što veoma nalikuju svojim dvojnicama iz stvarnog života.

Ovih 11 Barbie lutaka su inspirirane našim omiljenim slavnim osobama

Kraljica Elizabeta II

Ova prekrasna lutka napravljena je da predstavlja kraljicu Elizabetu II. Vrlo je realistična u usporedbi s jednom od njezinih fotografija iz stvarnog života. Lutka ima prekrasnu haljinu, nakit i krunu. Čak ima i njezinu kristalno plavu boju očiju.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea

Ove nevjerojatne lutke inspirirane su vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea, princom Williamom i Catherine na njihovom vjenčanju. Opet, ove lutke oponašaju tradicionalnu odjeću princa Williama i prekrasnu vjenčanicu koju je nosila Catherine, zajedno s velom i buketom cvijeća.

Španjolska kraljica Letizia

Ova je lutka inspirirana španjolskom kraljicom Letizijom. Riječ je o rekreaciji kraljičinog izgleda, gdje je nosila prekrasnu svjetloljubičastu haljinu i jednostavnu, ali elegantnu punđu za frizuru.

Jennifer Lopez

Lutka Jennifer Lopez njen je vjeran prikaz, a krasi je predivna haljina koju je nosila na crvenom tepihu i podignuta frizura. Ova lutka je definitivno stvaran i lijep prizor Jennifer Lopez.

Djevojka s bisernom naušnicom

Ova Barbie lutka je vrlo jedinstvena jer je zapravo inspirirana umjetničkim djelom. Napravljena je da predstavlja sliku 'Djevojka s bisernom naušnicom' Johannesa Vermeera.

Bivši 'ljudski' Ken sad je žena i uživa s dečkom na odmoru
Bivši 'ljudski' Ken sad je žena i uživa s dečkom na odmoru

Mona Lisa

Još jedna inspirirana umjetničkim djelima, ova lutka predstavlja jedno od najpopularnijih i najcjenjenijih umjetničkih djela na svijetu - Mona Lisu. Ova je lutka njezin malo optimističniji prikaz, budući da ima pun osmijeh za razliku od smiješka po kojem je originalna slika poznata.

Marija Antoaneta

Marija Antoaneta stoji iza ove otmjene Barbie lutke. Sadrži sve ekstravagantne dodatke i čipkastu haljinu koju su žene nosile tradicionalno u ovo doba, prenosi Zestradar.

Grace Kelly na svom vjenčanju

Rekreirajući dobro poznatu fotografiju slavne osobe, ova je lutka inspirirana Grace Kelly na dan njezina vjenčanja. Lutka je ukrašena sličnom vjenčanicom s velom i buketom. 

Grace Kelly - Prozor u dvorište

Još jedna lutka slavne Grace Kelly, inspirirana je kultnom scenom u klasičnom filmu u kojem je glumila. Lutka nosi minijaturnu verziju njezine elegantne haljine i duge satenske rukavice.

Penelope Cruz - Pirati s Kariba

Ova unikatna lutka je inspirirana likom Penelope Cruz iz filma Pirati s Kariba. Lutka nosi gusarski šešir i vitla dugim mačem.

Audrey Hepburn - Doručak kod Tiffanyja

Audrey Hepburn inspiracija je ove lutke, a koja rekreira svu eleganciju koju je glumica utjelovila u klasičnom filmu Doručak kod Tiffanyja. Ona nosi svoju legendarnu podignutu kosu, duge crne rukavice, velike bisere i malu crnu haljinu. 

Iako mu je već 61 godina, Ken i dalje izgleda besprijekorno
Iako mu je već 61 godina, Ken i dalje izgleda besprijekorno

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa