Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

12 stvari koje će vam otkriti da je netko 'potpuno lud za vama'

12 stvari koje će vam otkriti da je netko 'potpuno lud za vama'

I one koji ne vole otvoreno pokazivati osjećaje često 'izdaju' sitne geste koje se ne mogu sakriti kad ste za nekim ludi. Ako i sami tražite koji su to 'dokazi' ljubavi, obratite pažnju na sljedeće znakove

VIDEO

1. Dijeli hranu s vama

Mnogi mrze kad im netko dira hranu s tanjura, pogotovo bez da prije ne pita. Isto tako, nekim je muškarcima čudno romantično hraniti partnericu sa žlicom ili vilicom - zato je pravi znak naklonosti ako partner dijeli hranu s vama i ne smeta mu što jedete s njegovog tanjura; bilo na javnom mjestu ili kod kuće.

2. Ostavlja vam glasovne poruke

Internetska komunikacija oduzima većinu našeg vremena i dobra je alternativa za one koji ne mogu biti zajedno koliko žele, ali još uvijek osjećaju potrebu često komunicirati. No riječi na zaslonu nemaju ni toplinu, ni intonaciju i često su bezlične - dok glasovne poruke nisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Ostavlja telefon bez nadzora

Neki će bez obzira s kim su čuvati svoje uređaje od pogleda i koristiti sredstva zaštite poput lozinki ili otisaka prsta  Obično to znači da osoba ima što kriti, što nikako nije dobar temelj za vezu. Nitko ne kaže da vam partner treba dati lozinke svih profila društvenih mreža, jer svi imamo pravo na privatnost. Ali ako se osoba prirodno ponaša s vama i pokazuje vam znakove povjerenja, to ne znači ništa drugo nego pravu ljubav i privrženost.

4. Spreman je isprobati nove stvari

Partner koji brine o vama i želi naučiti više o onome što volite definitivno će pokušati i sudjelovati u vašim aktivnostima. Sudjelovanje u istom hobiju i zajedničko druženje, bilo da se radi o tečajevima kuhanja ili jahanju, može učvrstiti vezu između dvoje ljudi, a uvijek je i prilika da provedete vrijeme zajedno umjesto da budete odvojeni. Zato obavezno cijenite želju druge osobe da provede što više vremena s vama u ovo doba 'zgusnutih' rasporeda.

Uzbuđuje ih kihanje, umatanje u plahtu i životinjski kostimi
Uzbuđuje ih kihanje, umatanje u plahtu i životinjski kostimi

5. Ostavlja vam poruke i poklone 

Ako je 'vrag u detaljima' onda su i pravi osjećaji. Velike geste za velike obljetnice i proslave normalna su stvar, ali upravo nam male ljubaznosti i neočekivane geste mogu popraviti dan. Poruka na papiriću koju nađemo u džepu ili post na kupaonskom ogledalu - takve nam stvari najbolje govore da mu je stalo.

Thinkstock

6. Mijenja svoje navike

Stare navike teško umiru, pa od nikoga ne treba očekivati ​​da potpuno promijeni svoju osobnost kako bi ostao u vezi. No u vezama se radi samo o tome da dvoje ljudi budu što jesu, ali ujedno pokušaju biti i najbolje verzije sebe samih. Ako vidite da se partner trudi promijeniti neke svoje 'mušice', možete biti mirni jer to ne bi radio da ga nije briga za vas.

7. S vama prolazi i kroz najteže trenutke

Dečki vjerojatno nikad neće shvatiti koji je užitak djevojkama ići u šoping, ali ako vaš partner želi trošiti svoje vrijeme i aktivno sudjelovati u procesu odabira, dajući savjete i mišljenje, stalo mu je. I ne zaboravite cijeniti iskreni interes i želju da bude dio vaše zabave. 

Želite dugu vezu? Tri razloga zbog kojih žene odabiru 'krive'
Želite dugu vezu? Tri razloga zbog kojih žene odabiru 'krive'

8. Radije će razgovarati nego šutjeti 

Svi sanjamo o toj jednoj osobi s kojom ćemo moći šutjeti. Međutim, kada dođe do problema, razgovor je ključan. Osoba kojoj je doista stalo do vas i vašeg odnosa uvijek će odabrati iskrenost i dijalog, radije nego potiskivane rasprave. 

Online dating app in smartphone. Using mobile phone application

9. Ponosan je što je s vama

U redu je držati vezu privatnom u početku ako želite potajno uživati ​​u romantici. Ali ako je već prošlo dosta vremena od kad ste se upoznali, a jedan se još uvijek srami ovog drugog  - to nije u redu. Kad vas je partner spreman upoznati s prijateljima, obitelji i kolegama, i kad mijenja status na društvenim mrežama iz 'slobodan' u 'zauzet', možete biti sigurni u njega. 

10. Tu je kad ga najviše trebate

Život je ponekad pun ružnih trenutaka, a bolest se može dogoditi bilo kome od nas i obično je neočekivana. Ako zanemarite negativne posljedice, bolest je dobra prilika da saznate s kim ste.

Ako se vaš partner može lako uplašiti zbog visoke temperature, slabosti, novootkrivene potrebe ili ludovanja hormona i ćudljivosti -  šteta. Ako vam pak kupuje naranče jer su pune C vitamina i provodi vrijeme s vama dok ste bolesni gledajući vašu omiljenu seriju, našli ste pravu osobu.

web

11.Sluša što govorite

Bez obzira što žene traže u muškarcima i obrnuto, svi želimo partnera koji nas je spreman saslušati i koji se neće sramiti tražiti savjet. Dakle, ako ste našli nekog tko cijeni vaše mišljenje i želi čuti što imate za reći, ne puštajte ga jer vas očito voli. .

Sedam razloga zašto je dobro biti prijatelj prije ljubavne veze
Sedam razloga zašto je dobro biti prijatelj prije ljubavne veze

12. Stalno vas dodiruje

Znanstveno je dokazano da dodir poboljšava iskustvo emotivnog vezivanja. Moguće je, naravno, da je onaj u koga ste zaljubljeni rezervirana osoba i ne voli pretjerano dodirivanje. Ali ako vaš partner uvijek želi poljupce, dodire, milovanje, čak i grickanje, to je sigurno znak iskrene privrženosti, piše Bright Side.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru