Obavijesti

Lifestyle

Komentari 32

12 tipova muškaraca uz koje se nećete usrećiti: Izbjegavajte ih

12 tipova muškaraca uz koje se nećete usrećiti: Izbjegavajte ih

Ako vam se on često ne javlja na mobitel i tvrdi da ga nije čuo ili da je zaboravio, to nije dobar znak. Kada takvo ponašanje postane praksa, to znači da vas jednostavno ne poštuje

Ako muškarac stalno kasni, nedostaje mu ambicije ili kontrolira svaki vaš pokret, to su jasni su znakovi da on nije idealan partner za vas. Početna zaljubljenost sprječava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu, a s vremenom može postati samo gore. Takve tipove muškaraca treba izbjegavati, istaknuo je američki stručnjak za veze, Joshua Pompey

POGLEDAJTE VIDEO: Vezu pokušali spasiti tako što su bili vezani 123 dana

Pokretanje videa ...

Zavezani lisicama VIDEO

1. Komotni tip

Na početku veze ovakav komotni tip muškarca više voli ostajati kod kuće i družiti se s vama, a najveći domet mu je odlazak u kino. Iako to u početku može goditi, s vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. No da bi veza napredovala treba se razvijati, a ne stagnirati, piše The Huffington Post. 

Ako vam je seks postao rutinski i dosadan začinite ga s ovih nekoliko savjeta koji će pomoći
Ako vam je seks postao rutinski i dosadan začinite ga s ovih nekoliko savjeta koji će pomoći

2. On u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnericu već sluškinju. On traži nekoga tko će mu prati suđe, kuhati i pospremati za njim nakon što se iselio od svojih roditelja. Takav će tip svoju partnericu tretirati kao zamjensku majku koja ispunjava sve njegove želje. Ali, da bi veza opstala, partneri podjednako trebaju obavljati svoj dio posla, a ne svoje obaveze prebaciti na drugog.

3. Škrtac

Škrtog muškarca koji je toliko opsjednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaku kunu, treba izbjegavati u širokom luku. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, pretjerivanje i 'zaboravljanje' novčanika nije nimalo privlačno. Muškarcu koji radije troše tuđi novac nisu nimalo privlačni i treba ih izbjegavati.

4. U životu mu je najvažniji sport

U redu je ako muškarac povremeno pogleda nogometnu utakmicu s društvom, no problem je ako se njegov cijeli svijet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi razgovarati o ozbiljnim stvarima i staviti vas na prvo mjesto, a njegov ležeran pristup vidi se i u poslovnom smislu. Takav tip je neambiciozan i u životu mu je najvažnije druženje s prijateljima. 

Da biste riješili sukobe u vašoj vezi naučite ovih osam vještina
Da biste riješili sukobe u vašoj vezi naučite ovih osam vještina

5. Neoromantičar

Ovaj je tip na početku vrlo romantičan i inovativan, no njegov entuzijazam brzo splasne. To pokazuje da će kakav biti i ubuduće, a sama činjenica da se ne trudi na početku veze ne sluti na dobro. On takvim pristupom pokazuje da je spreman potruditi se tek toliko da vas osvoji, ali ne i da vas zadrži.

Thinkstock

6. Seks mu služi kao izgovor

Muškarci često misle kako su svojim ljubavničkim vještinama žene u potpunosti zadovoljili. Oni seks koriste kao izgovor, odnosno misle ako su dobri u krevetu da se ne trebaju truditi i na drugim poljima života. 

7. Lijenčina

Iako na početku veze ovakav muškarac šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa često traži novac od svoje partnerice. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, pa je na vama da mu jasno pokažete kako ne namjeravate uzdržavati radno sposobnog muškarca.

Savjet stručnjaka: Evo kako ćete prijatelju reći da smatrate da je u vezi ili braku s krivom osobom
Savjet stručnjaka: Evo kako ćete prijatelju reći da smatrate da je u vezi ili braku s krivom osobom

8. Sebičnjak

Ako se često ne javlja na mobitel i tvrdi da ga nije čuo ili je jednostavno zaboravio, to nije dobar znak. Kada takvo ponašanje postane praksa, to znači da vas jednostavno ne poštuje. On želi da vi trčite za njim, a njegovo ne javljanje daje mu osjećaj nadmoći. 

9. Živi s roditeljima i ne želi odrasti

Život s roditeljima je prihvatljiv ako si ne možete priuštiti svoj stan, no ako partner ima te mogućnosti, vrijeme je da odraste. Njemu se sviđa to što nema velikih obaveza, ima spremljen ručak i ispeglanu odjeću. Takvog muškarac si sigurno ne želite.

10. Kontrol-frik

Kontrol-frik muškarac stalno prati svoju partnericu. On želi kontrolirati svaki njezin pokret, odabir prijatelja pa čak i posao. On je jako ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje. 

11. Nesiguran je

Jedan dan želi vezu, drugi dan obitelj, a treći već nije siguran je li vaša veza ono pravo. Ovaj tip muškarac želi sve navedeno, samo ne s vama, a za to vrijeme mu služite kao zabava.

12. Ne voli vaše prijatelje

Vaš partner se ne treba odlično slagati s vašim prijateljicama, ali ih ne smije ni 'blatiti'. No, ovaj ih tip muškarca jednostavno ne voli i ne trudi se to sakriti, a najgore od svega jest da od vas traži da se i vi prestanete s njima družiti.