Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

13 božićnih aktivnosti kojima možete zaokupiti djecu do dolaska Djeda Božićnjaka

13 božićnih aktivnosti kojima možete zaokupiti djecu do dolaska Djeda Božićnjaka
9

Napravite vjenčiće i snježne pahuljice, igrajte božićne igre, pecite kolačiće i kućice od medenjaka, ali i donirajte igračke te pratite Djeda Božićnjaka - uz još nekoliko božićnih aktivnosti učinite blagdane nezaboravnima

VIDEO

Zabavite se s djecom i zaokupite njihove male ručice uz pomoć ovih 13 božićnih aktivnosti. Božić je posebno doba godine za sve, ali radost koju djeca dožive tijekom blagdana je neusporediva.

Zapravo, djeca mogu biti toliko uzbuđena zbog nadolazećih praznika i dolaska Djeda Mraza da postanu pomalo nemirna. U međuvremenu, možete zamotati darove, ispeći kolačiće i pisati čestitke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Božićni ugođaj u Sydneyu 03:53

Zaokupite mališane i učinite im blagdane još čarobnijima s ovim skupom božićnih aktivnosti.

1. Napravite vijenac od kokica

Ponekad samo trebate svoje male ljude da sjednu i odmaraju se. A koji je bolji način da ih zaokupite nego da ih uključite u zanat koji istovremeno odvlači pažnju, donosi ukrase, ali i grickalice. Kako biste stvorili savršeni vijenac od kokica, sve što vam treba je nova količina kokica, konac za izradu, par škara i neka vrste igle za izradu i spremni ste.

7 ideja za dekoriranje bora: Od adventskog drvca pa sve do onog prekrivenog slatkišima
7 ideja za dekoriranje bora: Od adventskog drvca pa sve do onog prekrivenog slatkišima

2. Napravite pahulje od papira

Potreban vam je komad bijelog papira, malo savijanja i rezanja da napravite izvrstan sezonski dekor. Što je najbolje, svako dijete koje je dovoljno staro da barata škarama može se nositi s ovim jednostavnim zanatom. Neće biti važno kakvo je vrijeme vani, jednostavno zalijepite ove lijepe pahulje na prozore i začas ćete imati bijeli Božić.

3. Igrajte božićne šalice za slaganje

Evo još jedne igre koju možete usvojiti u minuti, a koja će se itekako svidjeti djeci na blagdanskoj zabavi. Ovo je nešto poput DIY igrice Jenga, samo uzmite svečane kartone i prigodne šalice s motivima Božića i gledajte kako se odvija brza zabava.

Pripreme za blagdane u 7 dana: Za manje stresa, a više zabave
Pripreme za blagdane u 7 dana: Za manje stresa, a više zabave

4. Pecite božićne kolačiće

Kada je riječ o božićnim aktivnostima za djecu, možete pripremiti blagdanske slatke poslastice. Od kušanja i lizanja zdjele do ukrašavanja kolačića, blagdansko pečenje nudi zabavu prilagođenu djeci u svakom koraku procesa, a nagrada je tako slatka.

cooking Christmas cookies

5. Izgradite kućicu od medenjaka

Nijedan projekt nikada nije izgledao tako dobro ili ima tako dobar okus kao što je slučaj s ovom slatkom gradnjom za blagdane. Možete ispeći vlastite kućice od medenjaka, a ovaj inženjerski izazov zaokupit će vaše dijete, a istovremeno će zadovoljiti i njihovu želju za slatkim.

6. Igrajte božićni 'Pogodi tko'?

Ova obiteljska igra pogađanja je poput one prave, ali malo više svečana. U osnovi je ideja zapisati hrpu likova s blagdanskom tematikom na kartice, nasumično odabrati jednu i staviti je na svoju glavu, a zatim obići grupu i pokušati pogoditi tko ste. Zvuči jednostavno, ali je itekako zabavna.

7. Donirajte igračke

Pripremite dijete za nove igračke tako što ćete mu dati mjesta za iste projektom čišćenja igraonice koji uključuje slanje starih, neželjenih igračaka u spremnik za donacije. Obećanje darova na horizontu pomoći će djeci svih uzrasta da počnu cijeniti blagdanski duh iza dobrog djela, a svi će imati koristi od čišćenja.

8. Napišite pismo Djedu Mrazu

Božićni popisi su sjajni, ali za dijete je zabavnije da pošalje Djedu Božićnjaka srdačnije pismo. Najbolji dio bit će izraz lica djeteta kada mu Djed doista odgovori - imajte to na umu.

9. Napravite vruću čokoladu

Pripremite ukusni slatki napitak za cijelu obitelj. Ako dijete nije dovoljno veliko da vam pomogne u pripremi, napravite toplu čokoladu sami, a onda ju poslužite najmilijima i uživajte u ukusnom toplom napitku, koje možete servirati uz omiljene keksiće.

Napravite blagdanske ukrase od citrusa i papira sa djecom
Napravite blagdanske ukrase od citrusa i papira sa djecom

10. Igrajte 'Santa Limbo'

Limbo je još bolji kada se igra u punoj odjeći Djeda Božićnjaka s božićnim lampicama koje zamjenjuju uobičajeni stup.

11. Ukrasite drvce

Ovo je jednokratna aktivnost, ali vrlo posebna za djecu.

12. Posjetite božićnu svjetlosnu predstavu

Nakon što vidite sva božićna svjetla koja nudi susjedstvo, odvedite dijete da vidi neke još spektakularnije ukrase. Gradovi i mjesta diljem zemlje oduševljavaju sve zadivljujućim božićnim svjetlima, stoga odvedite djecu na blagdanski izlet.

13. Pratite Djeda Božićnjaka

Možete smisliti čitav niz božićnih aktivnosti za djecu, ali djecu najviše zanima samo jedno - kada dolazi Djed Božićnjak... U slučaju da ste propustili, Sjevernoameričko zapovjedništvo zračne i svemirske obrane (NORAD) više od 50 godina pomaže djeci da saznaju gdje se nalazi Djed. Uzbuđena djeca zasigurno će se oduševiti ovom internetskom uslugom, donosi purewow.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu