Lifestyle

Komentari 38

3 znaka kojima se smiješi sreća zbog punog Mjeseca u Djevici

3 znaka kojima se smiješi sreća zbog punog Mjeseca u Djevici

Razdoblje punog Mjeseca u horoskopskom znaku Djevice vrijeme je samoanalize, preispitivanja vlastitih navika i donošenja mudrih odluka. Prema astrolozima, ovo je osobito povoljno vrijeme za tri znaka

Sjaj punog Mjeseca u Djevici pomaže ljudima da pročiste um, dušu i tijelo, pa je ovo vrijeme osobito povoljno za pokretanje raznih promjena - od odlazaka na dijetu, početka vježbanja, preispitivanja poslovnih projekata i započinjanja novih kao i promjene u međuljudskim odnosima, piše Atma

POGLEDAJTE VIDEO

Pun Mjesec u Djevici 27.02. pružit će nam kozmičku priliku da se oslobodimo od svega onoga što nam više ne služi. Ovaj period predstavlja idealnu šansu da se riješite loših navika, emocionalne prtljage i suočite se s nekim osobnim izazovima.

Između retrogradnog razdoblja Merkura i velikog stelija u Vodenjaku, bio je užurban mjesec u zvijezdama - ali puni mjesec u veljači 2021. nudi nam iscjeliteljsko finale predstave. Ova snažna lunacija osvijetlit će nebo u subotu, 27. veljače, i opslužuje glavne kozmičke vibracije čišćenja. Znati što treba, a što ne treba učiniti za punog Mjeseca u veljači 2021. važno je, jer bi svi horoskopski znakovi trebali iskoristiti ovu priliku za duhovno čišćenje.

Prema astrolozima, na tri znaka Zodijaka će posebno povoljno utjecati ovaj pun Mjesec u Djevici.

Blizanci

Pun Mjesec utječe na vašu kuću doma i obitelji i osjetit ćete ga na izuzetno osobnoj razini. Njegova energija u Djevici potiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se riješite i emotivne prtljage iz prošlosti.

Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bit ćete i izuzetno produktivni i inspirirani.

Vaga

Za vrijeme punog Mjeseca željet ćete se osamiti i povući nazad u svoju čahuru kako biste iz nje izašli kao još ljepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora.

Željet ćete se povezati sa svojom dušom, zaliječite neke stare emotivne ožiljke. Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi pomoći će da razbistrite um. Ciklus punog Mjeseca predstavlja kraj s lošim mislima i osjećajima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodenjak

Iskoristite energiju punog Mjeseca u Djevici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije.

Pod sjajem punog Mjeseca imate hrabrosti da se suočite s negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osjećat ćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite svjetliju budućnost i sve promjene koje dolaze.

Prilika za 'čišćenje' - za sve znakove:

Provjerite ciljeve

Otprilike smo dva mjeseca u 2021. godini, pa je ovaj puni mjesec dobro vrijeme da sami provjerimo napredak koji postižemo sa svojim trenutnim ciljevima. Držimo li se zdravijih navika? Ostajemo li na vrhu svojih odgovornosti? Jesmo li poduzeli neke korake prema ostvarenju svojih snova? Ako ne, Mjesec će nam donijeti ultra fokusirani energetski poticaj potreban za povratak na pravi put.

Odbacite loše navike

Puni mjeseci najbolje su vrijeme u lunarnom ciklusu za oslobađanje energije iz našeg života - zato iskoristite sposobnosti čišćenja ovog lunarija i iskoristite ga za razbijanje loših navika. Ovo je idealno vrijeme za uklanjanje nereda iz života, emocionalno i na bilo koji drugi način. Ako pokušavate smanjiti nezdrav porok ili mehanizam za suočavanje, kao i razriješiti toksični odnos ili obrazac ponašanja, ovo je moćno vrijeme da se posvetite dugoročnoj promjeni načina.

Usredotočite se na zdravlje i wellness

Djevica je znak koji predstavlja stvari poput zdravlja, dobrobiti i čistoće - i natjerat će nas da ispitamo svoj način života i svakodnevne rutine s pragmatičnijeg, holističkog stajališta. Ako doživljavamo izgaranje, zanemarujemo se na neki način ili gubimo kontrolu nad ravnotežom između poslovnog i privatnog života, to će sada biti prilično očito. Shvatite ovu lunaciju kao izgovor da poboljšate brigu o sebi i napravite neke osnažujuće promjene u načinu života.

Ne zanemarujte svoju emotivnu prtljagu 

Ne oglušujte se na kozmičke alarme: Došli ste do emocionalne provjere prtljage. Energija Djevice je orijentirana na detalje i najsitničavija u Zodijaku, a usklađivanje s ovom vibracijom pomoći će nam da svoje probleme sagledamo s kristalnom jasnoćom. Ali što ćete učiniti nakon što ih vidite? Umjesto da pokušavate ignorirati svoje probleme, budite praktični i suočite se s njima iz logične, utemeljene perspektive. Nošenje sve te emocionalne prtljage usporava vas i na kraju će vam naštetiti leđa.

Budite otvoreni za promjenu svojih planova

Kao što znate, ovaj Pun Mjesec služi kao podsjetnik da se prijavite svojim trenutnim ciljevima i krenete na pravi put. No, zahvaljujući aspektu trigona ispunjenom uzbuđenjem između punog mjeseca i Urana (koji je planet neočekivanih promjena), ovdje su mogući elementi iznenađenja. Moguća su iznenadna otkrića ili promjene osjećaja - ali vjerojatno će biti pozitivna, pa budite otvoreni. Nema potrebe da pokušavate kontrolirati svaki pojedini element svojih planova. Ostavite prostor za neke čarobne preokrete sudbine.

Nemojte biti kritični prema sebi

Djevica je Zodijakov perfekcionist, pa ta energija uvijek traži načine da poboljša stvari - ali budite oprezni i ne postanite sami sebi najgori kritičar. Puni mjeseci imaju tendenciju da 'osvjetljavaju' stvari, pa će ova vrlo djevičanska lunacija naglasiti sve probleme u našim odnosima, emocionalnom životu i svakodnevnim rutinama koje treba popraviti. Dobro je uzeti u obzir svoje nedostatke i biti svjestan stvari koje možemo poboljšati, ali popustiti. Svatko ima nesavršenosti, pa se toga ne treba sramiti. 
 

Najčitaniji članci