Lifestyle

Komentari 14

3 znaka Zodijaka će srodnu dušu pronaći u sljedećih mjesec dana

3 znaka Zodijaka će srodnu dušu pronaći u sljedećih mjesec dana

Venera u Ribama stvara osjećaj smirenosti, pa od 26. siječnja više nećemo toliko biti 'pod opsadom' briga. Osjećat ćemo se dobro i biti u miru s drugima, a ljubav će nam biti glavna tema

Venera je ušla u horoskopski znak Riba 26. siječnja 2023., što znači da će tri horoskopska znaka konačno pronaći svoju srodnu dušu.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi 

Naime, tranzit Venere u Ribama stvara osjećaj smirenosti, pa od 26. siječnja više nećemo toliko biti 'pod opsadom' briga. Više nas neće zanimati stvari poput straha, brige ili nesigurnosti. Umjesto toga, osjećat ćemo se dobro i bit ćemo u miru s drugima. To je zato što kada Venera uđe u znak Ribe, ljubav postaje glavna tema.

Venera u Ribama donosi ideju potpunog otpuštanja i otkrivanja da je to 'otpuštanje' iskreno, a zauzvrat ćemo dobiti sve što nam treba. Jer kada ne silimo stvari, one dolaze same od sebe.

Provjerite jeste li među ova tri horoskopska znaka koja će pronaći svoju srodnu dušu tijekom ovog perioda:

1. Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Da je po vašem, bili biste u vezi s partnerom koji vas poznaje iznutra i izvana i prihvaća 'takvima kakvi jeste'. Ne pokušavate aktivno nastaviti s tim prohtjevom, a upravo zato će vam se takva veza i dogoditi.

Ovo vrijeme je prilika da upoznate nekoga s kim nije samo zabavno biti, već ima nešto posebno i osjećate da ga trebate bolje upoznati.

Ukratko, odlučili ste se osloboditi ideje da nađete srodnu dušu, samo da biste svemiru dali do znanja da vam nije potrebna i da možete preživjeti bez nje. Upravo zato će svemir Bikovima pokloniti partnera kakvog su oduvijek željeli.

Pustili ste sve i sada je svemir spreman nagraditi vas za vašu snagu i neovisnost.

2. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Budući da ste jako intuitivni, možete unaprijed reći je li neka osoba dobra za vas ili je opasna za vaše zdravlje. Prije to niste znali razlikovati, zbog čega vam je često bilo slomljeno srce. Sada su stvari drugačije; probirljiviji ste i imate drugačije ciljeve u ljubavnim odnosima. A prije svega, želite prijatelja.

Ne zanima vas ljubav 'na brzaka' ili burna romansa; želite nešto što će trajati i kvalitetnu osobu s kojom ćete podijeliti svoj život. Tijekom Venere u Ribama, Blizanci će otkriti da im nije tako teško kao što su mislili i da svemir misli na njih. To će postati očitije kada upoznate svoju srodnu dušu, što se može dogoditi u periodu od 26. siječnja nadalje.

Ilustracije ljubavi

3. Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Venera u Ribama vam kuca na vrata i daje vam do znanja da netko u vašem životu moli za vašu pažnju. Iako to može zvučati pomalo čudno, evo u čemu je stvar: postoji netko koga poznajete s posla ili iz neke grupe s kojom ste povezani, a ta vam osoba toliko odgovara da bi vam se isplatilo bolje je upoznati.

Ta bi osoba vrlo lako mogla biti vaša srodna duša. Rijetko razmišljamo o ljudima kao o 'suđenim samo nama' jednostavno zato što to zvuči pretjerano romantično ili poetično, a opet, današnji dan stavlja tu osobu u vaš vidokrug i vidjet ćete je u drugačijem svjetlu.

Iskoristite priliku i otkrijte je li ta osoba zaista vaša srodna duša. Venera u Ribama gura 'da, jest', piše Your Tango.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': ‘NE VOLIM I NE ŽELIM DJECU’

Najčitaniji članci