Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Ovi znakovi Zodijaka su najbolji očevi - kakva su vaša iskustva?

Ovi znakovi Zodijaka su najbolji očevi - kakva su vaša iskustva?

Bik je jedan od najodanijih roditelja. Kao ocu, važno im je da se njihova djeca osjećaju sigurno i da shvate važnost obitelji. Vrlo su strpljivi s njima i rijetko kad na njih povisuju glas

VIDEO

Svi muškarci mogu postati očevi, ali samo neki horoskopski znakovi su izvrsni tate. Ako se nadate da ćete jednog dana imati djecu, trebali biste biti sigurni da je osoba s kojom to mislite ostvariti materijal za dobrog oca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

U nastavku slijede najbolji očevi, a poredani su od 'najboljeg' prema 'najgorem':

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Jarac je rođen da bude otac - to je njihov pravi poziv. Oni vole poučavati primjerom i žele da njihova djeca budu vrijedna, odgovorna i obrazovana. Uvijek traže nove načine za obrazovanje svoje djece, bilo na kreativan ili tradicionalan način.

Koliko god željeli svojoj djeci pružiti sve što žele, ipak moraju paziti da ih ne razmaze previše. Također vjeruju u to da svojoj djeci treba dopustiti da uče sama. Čak i ako to znači da treba deset minuta da shvate da je 2x2 jednako 4, oni žele da njihova djeca budu neovisna i sposobna razmišljati svojom glavom.

Father with a toddler boy having fun in bedroom at home at bedtime.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Bik je jedan od najodanijih roditelja. Kao ocu, važno im je da se njihova djeca osjećaju sigurno. Žele da njihova djeca shvate važnost obitelji.

Uvijek pokušavaju smisliti kreativne, nove načine da imaju sve na okupu. Vrlo su strpljivi sa svojom djecom i rijetko kad povisuju glas na njih. Djeca vole Bikovu odanost i znaju da će otac biti tu za njih u svakom trenutku.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Kao ocu, Blizancima je važno da njihova djeca ostanu fizički i psihički zdrava. Umjesto da se iz trgovine vrate kući s čipsom i smrznutom pizzom, oni radije biraju zdraviji način pripreme obroka.

Uz to, potiču svoju djecu na bavljenje sportom ili bilo kojom drugom vrstom tjelesne aktivnosti koja ih održava u formi i zaokuplja ih. Žele svoju djecu naučiti svemu što i oni sami znaju i vjeruju da je važno da djeca budu kulturno obrazovana.

Principi po kojima žive znakovi Zodijaka: Lavu ljubav koja se dovoljno ne pokazuje, to i nije
Principi po kojima žive znakovi Zodijaka: Lavu ljubav koja se dovoljno ne pokazuje, to i nije

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Vrijeme s obitelji najvažnija je stvar za Raka kao oca. Oni vole stvarati obiteljske tradicije, bilo da se radi o igranju društvenih igara, odlascima u kino ili izletima u zoološki vrt. Žele da svi u njihovoj obitelji budu bliski.

Međutim, ponekad njihova djeca mogu pomisliti da su im očevi malo previše uključeni u njihove živote. Ako želite da vaša djeca uživaju u obiteljskom vremenu, također je važno da poštujete njihovu privatnost kada je trebaju.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Jedna od njihovih najvećih briga je da im djeca budu uključena i zaposlena. Žele da im djeca budu društvena i otvorena, stoga ih uvijek potiču da budu što više uključena u izvannastavne programe.

Škorpioni vjeruju da je zaposleno dijete sretno dijete, pa svojoj djeci uvijek nastoje pomoći u ostvarivanju njihovih interesa i hobija. Iako žele najbolje za svoju djecu, djeca ih ponekad mogu smatrati previše kontrolirajućim. Ako im se jednog dana ne ide na neku aktivnost, u redu je dati im predah.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Vaše roditeljsko naslijeđe snažno se fokusira na kreativnu slobodu i izražavanje. Kakve god interese vaša djeca imala, učinit ćete sve da im pomognete da ih još dublje istraže i razviju koliko god mogu. Budući da ste Riba, jedna od vaših najvećih vrijednosti je biti ljubazan prema drugima.

Pošto se ugledaju na oca, djeca uče kako biti ljubazna prema drugim ljudima i pokazivati poštovanje svima koje sretnu. Dok su namjere oca u znaku Ribe iznimno velike i nesebične, ponekad zaborave dodati strukturu svom roditeljstvu. Nemojte biti previše popustljivi prema svojoj djeci. Ponekad je u redu s vremena na vrijeme reći ne.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Potrebe njihove djece su im sve. Što god njihovom djetetu treba, otac u znaku Vage će mu dati bez oklijevanja. Jedna od važnijih obiteljskih vrijednosti je da nema tajni. Vage žele da im se djeca mogu otvoriti o bilo čemu. Budući da su toliko zabrinuti za potrebe svoje djece, ponekad im je teško reći 'ne' stvarima koje možda nisu potrebne.

3 znaka Zodijaka čekaju burna sljedeća tri dana - ostvarit će im se njihove najgore more...
3 znaka Zodijaka čekaju burna sljedeća tri dana - ostvarit će im se njihove najgore more...

Dijete želi novi iPhone? To će im i kupiti. Budući da su toliko spremni davati, lako mogu postati ogorčeni i mrzovoljni kada im djeca ne uzvrate. Ne očekujte toliko od svoje djece dok su djeca. Znajte da vas vole, ali ponekad ne očekujte da vam vrate na način na koji vi želite.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovnovi su strastveni, asertivni i izvrsni vođe. Njihova strast i odlučnost zasigurno će biti korijeni uspjeha njihove djece. Djeca će od njih naučiti kako biti skroman, neovisan i orijentiran na cilj.

S druge strane, ponekad Ovnovi ponekad dopuštaju da ih njihova tvrdoglavost pobijedi. To može stvoriti mnogo drame i svađe u kućanstvu, a ako nisu pažljivi, to može učiniti mnogo štete njihovom odnosu s djecom. Zato moraju naučiti biti strpljiviji i puni razumijevanja, i njihova djeca će ih cijeniti i ugledati se na njih još više.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Djevice se u kući punoj djece uvijek brinu da je sve (i svi) čisto i uredno. Veliku pozornost pridaju kućanskim poslovima i vjeruju da to njihovu djecu uči odgovornosti.

Iako ponekad mogu pretjerati s čistoćom, poštuju i cijene mišljenja i osjećaje svoje djece. Zato žele biti sigurni da ih previše ne opterećuju. Ako uvijek popravljate frizuru koja nije na svom mjestu ili ih ispitujete gdje su svakih deset minuta kad su vani s prijateljima, to će im postati malo naporno.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Lavovi ponekad mogu biti prilično popustljivi i impulzivni. Kao i svaki ponosni roditelj, vole se hvaliti svojom djecom. Razmaze ih beskrajno, i to bez imalo oklijevanja. Žele da njihova djeca imaju bolji život od njih, a ponekad se mogu time zanijeti fokusirajući se na vlastite potrebe umjesto na potrebe svoje djece.

Životna svrha znakova Zodijaka - Ovan treba preuzeti vlast, Lav potaknuti ljude oko sebe...
Životna svrha znakova Zodijaka - Ovan treba preuzeti vlast, Lav potaknuti ljude oko sebe...

Imaju puno važnih lekcija kojima bi djecu mogli naučiti, a možda je to nešto na što bi se trebali više usredotočiti umjesto da djetetu kupuju skupe cipele za koje ih stalno moli. Recite mu da pričeka do Božića.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Strijelci vole putovati i biti avanturistički nastrojeni te zato žele da i njihova djeca budu takva. Ponekad će čak ići toliko daleko da će ih izvući iz škole kako bi ih vodili na izlete.

Biti otac im može biti teško iz ovog aspekta - žele da njihova djeca vide svijet i budu kulturno obrazovana, ali također im je teško odrediti prioritete i pobrinuti se da imaju ono što im je potrebno da budu odgovorne odrasle osobe. Često izgube iz vida svoju roditeljsku ulogu i upadnu u ulogu prijatelja, što je ponekad dobro, ali može dovesti do većih problema u budućnosti.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Vodenjaci ponekad imaju osjećaju da moraju biti najbolji prijatelj svog djeteta. Opušteni su, smireni i ponekad mogu biti emocionalno odvojeni, ali kada je u pitanju odgoj djeteta, nije im uvijek lako biti takav. Istina je da nema svatko ono što je potrebno da bi bio najbolji roditelj ikada, i to je u redu - svi griješimo. Srećom, djeca se brzo oporave.

Djeca žude i trebaju emocionalnu podršku, a bez nje mogu postati depresivna i naići na čitav niz drugih prepreka u svom životu. Dakle, ako odluče imati djecu (ili ih već imaju), očevi u ovom znaku im moraju dati puno ljubavi i obratiti pozornost na ono što im je potrebno. Djetetu nema ništa važnije od roditeljske ljubavi, stoga se toga trebaju držati i činiti najbolje što mogu za svoju obitelj, piše Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje