Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

5 super ideja kamo se zaputiti s mališanima za kišni vikend

5 super ideja kamo se zaputiti s mališanima za kišni vikend

Kamo odvesti mališane da im bude lijepo, da se izmore i vrate kući s osmijehom na licu ako vani pada kiša... Pripremili smo popis aktivnosti koji neće dopustiti da kiša upropasti dan ni vama, a ni najmlađima

VIDEO

Ne treba očajavati kada je kišno vrijeme jer postoji mnogo stvari koje možete tada raditi i pritom se odlično provesti s djecom i popuniti vremensku rupu dok se vremenske prilike ne stabiliziraju. Odvedite mališane u muzej, kazalište, kino, na kupanje u zatvorenom ili na edukativni izlet. Ne dopustite da vam vrijeme pokvari dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tetovaža VIDEO

Muzej krapinskih neandertalaca

Muzej krapinskih neandertalaca se nalazi u gradu Krapini, udaljenom oko 50 km od Zagreba, izgrađen je u blizini svjetski poznatog nalazišta krapinskih neandertalaca, uz Hušnjakovo brdo. Ukupne površine oko 1.200 m2, muzej na interaktivan način tumači fenomen nastanka čovjeka.

Od rođenja s djecom vježbajte pokrete pa će i bolje govoriti
Od rođenja s djecom vježbajte pokrete pa će i bolje govoriti

Stalni postav muzeja koncipiran je u 18 tematskih cjelina koje vode daleko u prošlost, od najstarije prošlosti Zemlje do početka civilizacije i modernoga doba, s posebnim naglaskom na znamenito otkriće u Krapini i važnost zbirke krapinskih neandertalaca. Ne sumnjamo da ćete se jednako zabaviti i vi i vaše dijete.

Aquapark Adamovec

Moderna kupališna i wellness oaza nadomak Zagreba vodi vas u svijet opuštanja i užitaka. Ljupko mjesto Adamovec, Zagrebu i okolici nudi zabavan sadržaj. Kompleks Aquaparka prostire se na 15.000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namijenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju su bazeni s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije.

Slatkovodni akvarij Karlovac

Postoji li u vašem gradu ili okolici Akvarij idealna je prilika da se s klincima prošetate kako bi bolje upoznali svijet koji nas okružuje. Isplanirajte jednodnevni izlet i povedite cijelu obitelj. Posjetite Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, jedini potpuno slatkovodni akvarij u Hrvatskoj.

Sve ste probali, ali vas dijete i dalje ne sluša? Evo zašto nekad discipliniranje ne uspijeva
Sve ste probali, ali vas dijete i dalje ne sluša? Evo zašto nekad discipliniranje ne uspijeva

Financiran je sredstvima EU, kako bi se razvila svijest o iznimnoj biološkoj raznolikosti, te istovremeno educiralo korisnike kako na održiv način koristiti iznimna prirodna bogatstva Hrvatske u funkciji turizma. Posjetite ga i uvjerite se u bogatstvo hrvatskih rijeka, jezera, bara i močvara na jednom mjestu. Vidjeti ćete osmijeh ali i čuđenje na njihovim malim licima. 

Ivanina Kuća Bajke

Inspirirani bajkom pobudite ljubav za čitanjem, znanjem i stvaranjem kod najmlađih. Ivanina kuća bajke u Ogulinu jedna od najposjećenijih kulturno-turističkih atrakcija Hrvatske. Najznačajnija hrvatska spisateljica bajki, Ivana Brlić-Mažuranić, rođena je u Ogulinu 1874. Ova atrakcija je smještena u drevnom Frankopanskom kaštelu, a sastoji se od multimedijalne stalne izložbe, biblioteke, multifunkcionalnog prostora za radionice i suvenirnice.

Prvi tjedan u listopadu tradicionalno se obilježava kao Dječji tjedan. ☺ Iako se aktivnostima s djecom veselimo svakog...

Objavljuje Ivanina kuća bajke / Ivana's House of Fairy TalesNedjelja, 2. listopada 2022.

Posjetitelji dolaze iz svih dijelova Europe jer je njezina europska dimenzija prepoznata, a što se očituje u međunarodnoj suradnji kroz brojne projekte. Ivanina kuća bajke nezaobilazna je atrakcija za turiste i jednodnevne izletnike. Tamo ćete pronaći nove edukativne i kreativne sadržaje namijenjene svim dobnim skupinama, a redovno je osigurano održavanje prigodnih kreativnih radionica i aktivnosti, nastavnih satova, pripovijedanja i upoznavanja s bajkama, kako Ivaninim tako i onim svjetskim.

Sutra slavimo rođendan našega grada! Tim povodom za sve naše sugrađane i posjetitelje Ogulina razgledavanje stalne...

Objavljuje Ivanina kuća bajke / Ivana's House of Fairy TalesUtorak, 13. rujna 2022.

Kino i kazalište

Kao idealan izbor za kišu je provođenje vremena na kauču uz film ili najdražu seriju, no ako zašto ne bi imali potpuni ugođaj uz film i grickalice. Odlazak u kino je jedna od opcija u kojoj možete kombinirati najdražu kišnu aktivnost s istraživanjem mjesta u kojem odmarate.

Za one koji traže nešto više od samog filma preporučuje se odlazak u kazalište koje uvijek nudi bogat repertoar predstava. 

Izazovi roditeljstva: Kako natjerati izbirljivo dijete da pojede sve što je na tanjuru?
Izazovi roditeljstva: Kako natjerati izbirljivo dijete da pojede sve što je na tanjuru?

POGLEDAJTE VIDEO: ČETVRTA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje