Lifestyle

Komentari 8

6 hrabrih parova otkrili što su najiskrenije priznali partnerima

6 hrabrih parova otkrili što su najiskrenije priznali partnerima

Ranjivost i iskrenost su ključne komponente svakog zdravog odnosa i intimne veze. Ako bi brak trebao biti ispunjen razumijevanjem, iskrenošću i ljubavlju, onda sve tajne iznesite na vidjelo

Brak bi se trebao 'vrtjeti' oko vječne iskrenosti, istine i razumijevanja. Ali stvarnost je da je brak veza kao i svaka druga. I dok se nadamo da ćemo uvijek biti iskreni jedno prema drugom, ponekad čuvamo neke prilično velike tajne u rukavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ali i ranjivost je sasvim prirodna, kao što je jednako važno biti iskren u odnosima, prenosi YourTango.

Nekoliko parova otkriva što je to što su najiskrenije priznali jedno drugome:

1. Imao je skriveni fetiš

- Otkrio mi je fetiš, da ga uzbuđuju krupnije lijepe žene s izraženim oblinama. Još uvijek mislim da sam jedina kojoj je to otkrio. Bila je to velika stvar za njega, kao da je skinuo uteg s ramena kada mi je priznao - kaže anonimna žena.

2. Oboje smo htjeli spavati s drugim ljudima

- Razmišljao sam neko vrijeme o tome, ali zapravo je moja žena to spomenula. 'Što ako smo spavali s drugim ljudima?' iznenada me je upitala. Reagirao sam 'hladno' - priznaje muškarac te dodaje kako su se puno svađali i nisu imali puno seksa.

U braku su skoro dvanaest godina i imaju dvoje djece.

- Biti s drugima dalo nam je razdvojenost koja nam je bila potrebna da ponovno budemo bliži i prisililo nas na razgovore o povjerenju i predanosti koje nikada prije nismo imali - otkrio je.

3. Nismo htjeli imati djecu

- Razgovor o tome da ne želimo imati djecu bio je jedan od najiskrenijih razgovora koje smo vodili jedno s drugim. To nije veliko otkrivanje tajne, više životni izbor. I srećom, oboje smo bili na istoj strani - ispričao je muškarac.

4. Nisam baš bila onakva kakva sam se činila

- Najiskrenija stvar koju sam ikad rekla mužu je da sam operirala nos, nešto što nitko ne zna. Meni je to bila velika stvar, ali on kao da nije mario - kaže anonimna žena. 

5. Oboje smo ljudi i ne želimo to skrivati

- Jesi li se ikada pokakio u hlače? - pitala je žena supruga, kada su jednom imali želučane smetnje u isto vrijeme, i odgovor koji je uslijedio srušio je barijere.

6. Mogli bi imati 'problem'

- Važno je biti super iskren u vezi s određenim stvarima jer ako kasnije izađu na vidjelo, mogle bi sve pokvariti. Budite iskreni ako ste se ljubakali ili spetljali s nekim od njihovih prijatelja - savjetuje anonimni muškarac.