Lifestyle

Komentari 46

7 stvari koje su dečkima na ženi privlačne, a nisu guza i grudi

7 stvari koje su dečkima na ženi privlačne, a nisu guza i grudi

Ponekad naše mane mogu istaknuti našu privlačnost, a značajke kojih se možda čak i stidimo mogu se pretvoriti u šarm kojim osvajamo muškarce na prvi pogled

1. Znoj

Kad se oznojite izvan teretane možda se osjećate posramljeno. Ljudi inače mogu razlikovati milijardu tipova mirisa, a iako znoj nije osobito ugodan, mnogo govori o vašim osjećajima. Znanstvenici tvrde kako postoji "miris sreće" koji je vrlo zarazan i ukoliko ga osjetimo na drugima, i sami ćemo potaknuti pozitivne emocije, prenosi Brightside.

POGLEDAJTE VIDEO: Biti u braku zdravo je za mozak

2. Zarazan smijeh

Psiholozi tvrde da ukoliko sretnemo nekog tko nas može iskreno nasmijati, velika je vjerojatnost da će takva veza potrajati. Život ispunjen smijehom i pozitivnim emocijama je pred vama.

3. Naočale

Danas ne morate nositi naočale samo za čitanje. Istraživanja pokazuju da muškarci žene s naočalama doživljavaju atraktivnijima i više seksi.

4. Bijele prugice nakon sunčanja

Svijetla područja na vašem preplanulom tijelu čini vas ogoljenima, a to privlači mušku pažnju te oni žele dotaknuti te nježne dijelove vaše kože.

5. Neuredna frizura

Prirodne kovrče, neuredna frizura ili čupava kosa su nešto što muškarci vole poremetiti dok grle ženu. Usto, žene s takvim frizurama djeluju prirodnije od onih kojima za frizuru treba puno laka za kosu.

6. Prirodan izgled

Znanstvenici su izračunali da 40 posto muškaraca žene koje ne nose šminku doživljava atraktivnijima.

7. Trbuščić

Malo masnoće na trbuhu dodat će nekoliko bodova vašem seksepilu. Znanstvenici kažu da je najvažnije paziti na proporcije tijela. Istraživanja su pokazala da muškarci koji su gledali fotografije žena u obliku pješčanog sata osjećaju više impulsa u zoni mozga odgovornoj za osjećaj užitka.

 

Najčitaniji članci