Obavijesti

Lifestyle

Komentari 269

9 navika pravih muškaraca - rastapaju srce baš svakoj ženi

9 navika pravih muškaraca - rastapaju srce baš svakoj ženi
1

Ponekad se čini da takvi muškarci postaju vrsta kojoj prijeti izumiranje. Zato ne čudi što se ženama srca tope kada naiđu na onoga koji i sitnicom pokazuje da mu je stalo

VIDEO

Nedavno sam u jednom vagonu prigradskog vlaka svjedočila prizoru - sva sjedala zauzeli su muškarci u punoj snazi, a sve žene su stajale. Bilo je to nekako žalosno za vidjeti. Zapitala sam se bi li meni, da sam muškrac, bilo neugodno sjediti dok žena pokraj mene stoji.

Naišla sam na još jedan primjer koji je dokaz kako je pravih muškaraca danas sve manje: Djevojka s malom bebom u jednoj ruci, vrećicama u drugoj i ruksakom na leđima stajala je u vlaku. Tri mlađa muškarca (30-tih godina) sjedila su pokraj nje i niti jedan se nije želio ustati. Zapitala sam se: "Kakvi su prema ženama s kojima žive?". Na kraju je mladoj majci mjesto ustupila žena. 

Ovakve i slične situacije postale su nažalost svakodnevna pojava. Zato ne čudi što se ženama srca tope kada naiđu na pravog džentlmena, na nekoga tko će i najmanjom sitnicom pokazati da mu je stalo, da je nesebičan, pošten, suosjećajan i da poštuje ženu s kojom je u vezi. Ponekad se čini da takvi muškarci postaju vrsta kojoj prijeti izumiranje.

POGLEDAJTE VIDEO: Koje će navike muškaraca rastopiti srce baš svakoj ženi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:41

Ovih 9 malih navika prakticiraju pravi muškarci: 

  • Otvaraju ženi vrata Kada muškarac ženi otvori vrata, ona se automatski osjeća bolje, kao dama koju njezin muškarac poštuje. Prvai muškarac vrata će otvoriti i ženi koju ne poznaje, i sigurno se neće gurati kako bi, npr. ušao u autobus prije nje.
  • Sačuvat će zadnji zalogaj za nju Ta mala gesta otkriva koliko je muškarac nesebičan. Onaj tko razmišlja na taj način sigurno ne bi mirne savjesti sjedio dok majka s djetetom pokraj njega stoji. Nema gore nego živjeti s nekime tko misli samo na sebe.
  • Nije im problem provoditi vrijeme s njezinom obitelji I to opet pokazuje da je nesebičan i kako mu je važno da je žena koju voli sretna. On na odlazak njezinoj obitelji neće gledati kao na nešto "što mora odraditi", već će te trenutke iskoristiti kako bi još bolje upoznao ženu koju voli.
  • Ponosno predstavljau svoju dragu svakome Jer, to je žena koju voli i pravom muškarcu nije neugodno pokazati to u javnosti. Također, ulaziti negdje prvi i ostaviti svoju ženu metrima iza sebe je prizor koji srozava ugled svakog muškarca bez obzira koliko lijep i uspješan bio.
  • Darovat će joj nešto bez nekog razloga Pravi muškarac će to napraviti samo da bi razveselio voljenu ženu. To pokazuje kako je njezina sreća njemu izuzetno važna i da je voli gledati nasmijanu. Koja žena ne bi željela takvog muškarca pokraj sebe?
  • Uvijek su spremni zaštititi ženu Pravi muškarac neće dopustiti da mu netko maltretira njegovu ženu ili terorizira nekoga slabijeg od sebe. Jednostavno ne može ostati hladan na takve situacije.
  • Poljubit će je u čelo, onako usput Napravit će to jer želi da ona zna koliko je voli i da je spreman napraviti sve za nju. Želi joj poručiti da se uz njega može osjećati sigurno.
  • Neće dopustiti da žena nosi teške torbe i vrećice Muškarac koji hoda pored žene s rukama u džepovima dok ona tegli stvari iz trgovine, prije bi se mogao nazvati mekušcem nego muškarcem. To pokazuje koliko ne poštuje ženu, koliko je sebičan i koliko ga zapravo nije briga za nju i to kako se ona osjeća.
  • Pomažu ženi da obuće kaput Opet jedna sitnica koja otkriva puno. Pokazuje da muškarac poštuje ženu i želi da se ona uz njega osjeća ugodno. Ako pazi na takve sitnice, pazit će i na puno ozbiljnije stvari u zajedničkom životu.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 269
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru