Lifestyle

Komentari 18

Ako ne vjerujete u čuda, tu je 10 razloga za predomisliti se

Ako ne vjerujete u čuda, tu je 10 razloga za predomisliti se

Od oca kojeg je kći razveselila s vijesti da mu može donirati bubreg do dobrote susjeda koji pomaže drugima jer 'ima vremena', ne zaboravimo da je svijet mjesto i lijepih stvari

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Čudesne fotografije: 12 rijetko viđenih prizora iz 20. stoljeća

U doba opće bojazni te straha za zdravlje naših najmilijih, svakom bi dobro došao neki mali znak vjere, lijepa gesta drugog čovjeka ili naprosto dobra vijest. Bilo da to gledate kao puku sreću ili dar s neba, svakodnevne male stvari mogu nekada i nekima biti doista čudesne.

Ovo su takvi primjeri koje donosi Bright Side:

Kći je svom ocu poklonila zrno graha, a trebalo mu je nekoliko trenutaka da shvati poruku - saznala je da mu može biti donorica bubrega i spasiti ga od redovitih mučnih dijaliza.

Otac koji je posvojio troje djece od njih je na dar dobio ovu šalicu, kojom mu jasno poručuju da ako se pojavi neko drugi tko bi im želio biti tata, oni bi ga 'brzo riješili'.

Jedan je muškarac izgubio novčanik na odmoru, no nakon dolaska kući dobio je iznenadnu pošiljku - novčanik sa svim dokumentima i s punim iznosom novca koji je u njemu bio.

'Najočitiji dokaz čuda koji sam ikad doživio je kad sam na svoju adresu dobio Amazonov paket naslovljen na osobu koja ne postoji. Amazon mi je rekao da ga mogu zadržati, a unutra su bile hlače točno moje veličine.'

Prošlo je više od 5 godina kad su mi liječnici rekli da nikad neću moći iznijeti trudnoću do kraja. Mom malom čudu je danas peti rođendan!

Nakon svake oluje koja iza sebe ostavi razbacano granje i smeće, moj susjed ga pobire s tuđih dvorišta. Kad sam ga pitao zašto to radi, rekao mi je: 'imam viška vremena, zašto ne?'

Mog su nećaka u školi ismijavali jer mu kutija za užinu na sebi ima mačke. Svojim sam mu primjerom htio pokazati da svaki čovjek ima pravo voljeti što god želi i ne sramiti se toga.

Mačka je spašena iz 15 metara dubokog bunara.

Ovaj čovjek je preusmjeravao promet kako bi kornjača sigurno prešla cestu.

Moja rođakinja je bila u vezi s njim 28 godina. Jučer su se napokon oženili.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa našim Ćirom:

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Korona ih ne može razdvojiti: Sin i otac pričaju preko prozora

Najčitaniji članci