Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ako želite osvojiti uspješnog muškarca - ne radite ove greške

Ako želite osvojiti uspješnog muškarca - ne radite ove greške

Kada je riječ o spojevima i vezama, prepuštanje muškarcu da vodi zapravo vas osnažuje kao ženu i omogućuje muškarcu da se također osjeća osnaženo, što je dobitna kombinacija za oboje

VIDEO

Stručnjakinja za spojeve Sami Wunder otkrila je pet najvećih pogrešaka koje žene trebaju izbjegavati ako žele privući 'uspješnog muškarca'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nije se ljubila do dana vjenčanja

Pokretanje videa...

Prvi poljubac 01:09

1. Ne govorite o svojim postignućima i novcu koji zarađujete

- Uspješne žene sklone su pričati o postignućima i svojoj karijeri, ali to bi trebale izbjegavati - kaže Sami.

Ljubav je veza između srca, tu se ne radi njegovim ili vašim postignućima, radi se o povezivanju na emocionalnoj razini s muškarcem ispred vas. Kada govorimo o svojim uspjesima i postignućima, često ne uspijevamo izraziti našu ljudsku, nesavršenu stranu, a to su stvari koje zapravo dovode do povezivanja i to je ono što želite.

- Ne trebate ga impresionirati govoreći mu o svojim postignućima, umjesto toga dopustite mu da upozna pravu vas - naglašava.

2. Nemojte kontrolirati njegove izbore na spoju

- Pokušaj kontroliranja izbora vašeg partnera na spoju velika je smetnja. Nemojte mu predlagati jelo za koje mislite da bi on trebao jesti ili mu birati vino - tvrdi stručnjakinja.

Kad nam se muškarac svidi, imamo poriv tjerati ga da radi ono što mi želimo, ali ako je on ambiciozan i uspješan muškarac, imat će svoje mišljenje i znat će što voli jesti i piti.

Nesretni ste u vezi? Ponovno pronađite sreću uz ove korake
Nesretni ste u vezi? Ponovno pronađite sreću uz ove korake

Dakle, najbolje je da ga pustite da sam odabere. Svaka vrsta 'majčinskog' ponašanja zapravo je veliki ubojica romantike. Pustite ga da bude u svojoj muškoj energiji i da sam donosi odluke.

3. Ne ulazite s njim u analitičke, poslovne razgovore

- Vođenje analitičkih razgovora nalik na poslovni nikad nije dobra ideja - debata s potencijalnim partnerom najbrži je način da uklonite seksepilnost iz spoja - upozorava Sami.

Naime, ovdje se ne radi o tome da ne budete inteligentna žena s mišljenjem, već o tome da će, ako previše razmišljate o mišljenjima i budete previše natjecateljski raspoloženi, ovo biti veza nalik poslu, a ne osobnija, romantična veza .

Cilj je uživati u koketnoj šali, a ne raspravljati s potencijalnim partnerom o politici. Umjesto da postanete analitičar koji voli raspravljati, radije razmjenjujte priče, iskustva, putovanja, čak i postavljajte pitanja koja potiču intimnost.

4. Nemojte rješavati njegove probleme ili mu davati rješenja ako se otvori

- Nemoj rješavati njegove probleme ili mu davati rješenja ako se otvori ili podijeli nešto s čime se suočava. To je majčinska uloga i ne želite da vas tako gleda. Veliki je potez za uspješnog muškarca otvoriti svoje srce i sigurno mu nije bilo lako podijeliti borbu ili problem s vama - kazala je.

Evo koliko sekundi bi trebao trajati poljubac za sretan brak
Evo koliko sekundi bi trebao trajati poljubac za sretan brak

Najbolja stvar koju možete učiniti iz perspektive ženske energije je saslušati ga, vjerovati u njega i dati mu do znanja da vjerujete da će pronaći rješenje. 

5. Ne žurite s drugim spojem

- Razmislite na trenutak, koliko vam je lako pozvati na spoj osobu koja vam se sviđa? Potrebne su dvije minute da pošaljete SMS ili podignete slušalicu i nazovete. Ako vas on želi ponovno vidjeti, najbolja stvar koju možete učiniti za vaš ljubavni život je dopustiti mu da preuzme vodstvo u pozivanju i dogovaranju spojeva - objašnjava Sami.

Neka on vas nazove. Također, on vjerojatno ima puno žena koje mu se nude i koje žele privući njegovu pozornost, tako da je najbolji način da se odvojite od gomile i da budete ta koju on mora slijediti.

Kada je riječ o spojevima i vezama, prepuštanje muškarcu da vodi zapravo vas jako osnažuje kao ženu i omogućuje muškarcu da se također osjeća osnaženo, što je dobitna kombinacija za oboje,  piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje