Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
88 komentara

Analizirali 30.000 orgazama pa napravili 'svemirski' vibrator

Nastao je uz pomoć tima seksualnih istraživača, liječnika i inženjera. Ovaj vibrator se prilagođava ženi - u sebi ima i tehnologiju koja omogućava prilagodbe ženinim potrebama i navikama

88 komentara

'The Lioness Vibrator Generation 2', koji možete kontrolirati putem telefonske aplikacije, finalist je za nagradu 'Last Gadget Standing' za 2020. godinu koju dodjeljuje CES (Consumer Electronic Show). Pobjednika biraju ljudi glasanjem na njihovoj internetskoj stranici.

Uređaj omogućava korisnicima praćenje svega što rade s njime, poput obrazaca vlastitih orgazama do toga kako vanjski čimbenici mogu utjecati na seksualno zadovoljstvo, poput stresa, sna i stimulansa.

Spomenuti vibrator je prezentiran u Las Vegasu, u Udruženju potrošačkih tehnologija (CTA) na godišnjoj tehnološkoj konferenciji usredotočenoj na proizvode široke potrošnje, a nagrada 'Last Gadget Standing' smatra se prestižnom.

Ono što je pomalo iznenadilo mnoge je nominacija vibratora za tu nagradu nakon incidenta iz 2017. godine kada je tom brendu seksualnih igračaka zabranjeno sudjelovanje zbog seksualne prirode njihovih proizvoda.

Objavljuje LionessČetvrtak, 11. veljače 2016.

- Bili smo jako uzbuđeni i zahvalni na dobrim vijestima, pogotovo otkad smo pokrenuli originalni Lioness 2017. Te godine nam je CES odbio dati štand nakon što su saznali da je naš rad usredotočen na žensko zadovoljstvo. Toliko se toga promijenilo u posljednjih nekoliko godina - rekla je Liz Klinger, suosnivačica Lionessa. Njezina partnerica u poslu je Anna Lee, bivša Amazonova inženjerka.

What does “sextech” mean to you? For some, it may mean bluetooth-enabled vibrators and fleshlights for partner play. For...

Objavljuje LionessPetak, 23. ožujka 2018.

Nastao je nakon analize 30.000 orgazama

Vibrator 'The Lioness Generation 2' izrađen je nakon analize podataka za više od 30.000 orgazama, a aplikacija koju koristi otkriva obrasce seksualnog užitka, mjeri duljinu sesija u obliku grafikona, bilježi postotak vibracije i još mnogo toga.

Anna tried out the @lelo_official Sona Cruise (using the Lioness Vibrator as a measurement tool for arousal and orgasm...

Objavljuje LionessUtorak, 18. prosinca 2018.

Vibrator je osmišljen uz pomoć tima seksualnih istraživača, liječnika i inženjera. Radi se o proizvodu koji u sebi ima tehnologiju strojnog učenja i promjena kako bi bio prilagodnjiv i tako što bolje odgovarao seksualnim potrebama svakog korisnika.

- Lioness donosi tehnologiju koja je ranije viđana u istraživačkim laboratorijima. Jednostavan je za korištenje s intuitivnom mobilnom aplikacijom. Iako na prvu može izgledati kao obična seksualna igračka, Lioness je prvi i jedini vibrator koji poboljšava orgazme putem dobivenih podataka - pojasnila je Klinger.

Dodala je da aplikacija štiti podatke korisnika tako što ih šifrira - time postaju nedostupni strancima, prenosi Insider.

SRETNIJA VEZA I VI Seks-detoks za 2020.: Riješite se 'prijatelja' i loših opsesija

POGLEDAJTE OVAJ VIBRATOR I U VIDEU:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message