Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Apstinencija prema Zodijaku: Kako prežive život bez seksa

Apstinencija prema Zodijaku: Kako prežive život bez seksa

Ribe i Rakovi će se osjećati izgubljeno bez seksa, a mogu pasti i u depresiju. Jarci bolje od ostalih znakova podnose apstinenciju, a Blizanci su dezorijentirani dok ne nađu ‘žrtvu’

VIDEO

Ovnovi postaju živčani i goropadni

Strastveni i nezasitni Ovan veliki je ovisnik o seksu. Iz svake njegove pore zrači seksualna snaga, koju obično teško kontrolira. Zato Ovan ne podnosi ni kraća razdoblja apstinencije te postaje goropadan i živčan. Pokušava se utješiti erotskim magazinima i pornofilmovima, ali mu oni još više raspaljuju pohotu.

Kad izgubi samokontrolu, pretvara se u pravog napasnika. Njegov nastup prema suprotnom spolu tad nije nimalo taktičan, a kamoli romantičan. Bez ikakva će uvoda potencijalnoj partnerici odmah dati do znanja da ga isključivo zanima fizički kontakt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

04:19

Bikovi uspješno kontroliraju seksualnu frustraciju

Praktičan i realan Bik pritajeni je pohotljivac. Kulminacija njegove strasti u seksu uvijek dolazi postupnim zagrijavanjem emocija, nikako naglo. Možda je upravo to razlog što uspješno kontrolira seksualnu energiju. No duga razdoblja bez seksa mogu itekako ugroziti i suzdržanog Bika. Trudi se ničim ne pokazati koliko je frustriran.

Seksa gladan Bik utjehu pronalazi u povećanom trošenju hrane ili kupnji erotskih magazina, koji mu ublažavaju osjećaj praznine. Naravno, vrlo se brzo baca u osvajanje suprotnog spola, no unatoč velikoj želji da zatomi seksualnu glad, partnerici to neće pokazati nego će je osvajati nježno i strpljivo. Provala strasti vidjet će se tek kad je odvede u krevet.

Blizanci su dezorijentirani dok ne nađu ‘žrtvu’

Radoznali i zaigrani Blizanci vole voditi ljubav i mijenjanju partnerice čim osjete zasićenost u vezi. Seks shvaćaju kao važan oblik druženja, stoga masovno opsjedaju okolinu kako bi zadovoljili svoje snažne potrebe za komunikacijom. Kad apstiniraju, Blizanci su dezorijentirani pa se teško usredotočuju na svakodnevne obveze.

Postaju gotovo dosadni prema suprotnom spolu u namjeri da neku ‘žrtvu’ povale na brzaka. Nemaju živaca za duga osvajanja pa se služe različitim trikovima brzopotezna osvajanja ne bi li ostvarili naum. Kako su i dobri glumci, vrlo su uvjerljivi kad partnericu žele nagovoriti na seks. Pritom joj obećavaju trajan odnos i veliku ljubav. Nakon fizičkog čina nestaju u potrazi za novim izvorom strasti. 

Indijanski horoskop: Ovaj znak svi žele, nema boljeg ljubavnika
Indijanski horoskop: Ovaj znak svi žele, nema boljeg ljubavnika

Rakovi mogu dugo apstinirati, no i pasti u depresiju

Romantični Rak vrlo je erotično biće, no nema osobito jaku potrebu za seksom. Radije će samovati nego se upustiti u vezu s bilo kim samo kako bi zadovoljio tjelesne potrebe. Dugo se može hraniti nadom čekajući pravu vezu pa može i dugo apstinirati. Kod Raka osjećaji moraju biti zastupljeni istom snagom kao i seks, a ako ne uspije oboje doživjeti istodobno, radije će biti sam.

Dugo nezadovoljstvo rezultirat će razočaranjem, depresijom i povlačenjem u sebe. Najgore što mu se može dogoditi jest da zbog duge apstinencije izgubi kompas za ljubavni život i potisne interes za seks te se počne uživljavati u ulogu nesretnika i osamljenika. Zato mnogo Rakova živi u svijetu erotskih maštarija. 

Lavovi prikrivaju seksualnu neaktivnost 

Pohotnom se Lavu seks vrzma po glavi cijeli dan. Iako istinski uživa u vođenju ljubavi, seks mu treba i kao dokaz vlastite vrijednosti. Obožava se hvaliti seksualnim pothvatima i pokazivati se sa što više partnerica. Zato razdoblje seksualne neaktivnosti prikriva jer u očima drugih želi zadržati sliku velikoga i uspješnog ljubavnika koji ‘na lageru’ uvijek ima rezervne partnerice.

Teško podnosi apstinenciju te je tad nervozan i sklon verbalnim sukobima. Pozornost suprotnog spola nastoji privući upadljivom odjećom i ponašanjem, pomno ističući kako je vrstan ljubavnik. 

Djevice bez seksa neugodne su za okolinu

Nezasitna Djevica često vrlo hladnim i odmjerenim držanjem može ostaviti dojam osobe kojoj nije stalo do seksa. No prava je istina da je riječ o osobi željnoj nježnosti i maženja, kojoj apstinencija prilično teško pada. Seksa lišena Djevica postaje vrlo neugodna za okolinu, što se vidi po nervozi, izljevima bijesa i čangrizavosti.

Manjak spolne aktivnosti često kompenzira povećanim radom. Ako je u braku u kojem ne dobiva dovoljno seksa, Djevica će se vrlo brzo odlučiti na dvostruki život s ljubavnikom. 

Vage teško podnose samoću, pa ‘šaraju’ 

Zaljubljive i romantične Vage nisu ovisnici o seksu nego o ljubavi, samo što ta dva pojma redovito brkaju. Ako njegovi pokušaji da nekog zavede odmah ne urode plodom, prelazi na drugu žrtvu. Kako nije sklon pasivnosti i mirenju s trenutačnim životnim prilikama, Vaga ne može dugo podnositi samoću i seksualnu neaktivnost.

Katkad u tome čak i pretjeruje pa se odaje promiskuitetu. U duši je vječni zavodnik pa čestim seksualnim aktivnostima i ‘šaranjem’ hrani i ego željan potvrda te priznanja. 

Škorpioni postaju napaljeni i nametljivi

Nezasitni Škorpion pati od sindroma prenaglašenog seksa. Pritajen i tih, poput pantere spremne za napad, kreće se stazama seksualnih ekstaza koje, kako vjeruje, samo on izvrsno poznaje. Njegova strastvena priroda mora zadovoljavati nagone, i to što češće i što više.

U protivnom Škorpion može izgubiti samokontrolu i postati toliko opsjednut seksom da u kontaktima sa suprotnim spolom postaje nasilan i nametljiv. Bude li previše napaljen, potencijalnoj partnerici približit će se izravno, ne odustajući dok se i druga strana ne preda. Krajnje ugroženi Škorpioni, koji se ne mogu kontrolirati, apstinenciju rješavaju družeći se s “prijateljicama noći”.

Strijelci nakupljenu energiju izbacuju sportom i zabavom

Temperamentni Strijelac voli seks na sve načine, ali nije ovisan o njemu. Rado će prihvatiti izazov seksualne avanture i sladiti se tijelom partnerice za jednu noć, ali taj doživljaj brzo zaboravlja. Sasvim mu je normalno voditi ljubav kao i ne voditi je.

On je u svemu ‘svoj’ pa apstinenciju dobro podnosi, a nakupljenu energiju izbacuje sportom, zabavom ili rekreacijom. Ne skriva da se ne seksa, čak će to javno priznati i šaliti se na svoj račun, pri čemu pobire simpatije i naklonost žena.

Jarci mogu godinama bez seksa, a da se to ne primijeti

Iako požudan i strastven, Jarac ima vrhunski razvijenu samokontrolu. Nabijen seksualnom energijom koja izvire iz svake njegove pore, pravi je seksualni ‘gladuš’. Ipak, o seksu nije ovisan, nego je vrlo izbirljiv kad je o partnericama riječ. Stoga je seksualno aktivan onoliko dugo koliko ga partnerica privlači. Apstinenciju podnosi bolje od bilo kojega drugog znaka.

Može bez seksa mjesecima, pa i godinama, a da se to na njegovu ponašanju ne primijeti. Čak naprotiv, djeluje i ponaša se kao da je upravo izašao iz zagrljaja najvruće ljubavnice. Često su mu seksualne fantazije nadomjestak za pravi seks.

Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim vezama
Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim  vezama

Vodenjaci nedostatak seksa popunjavaju zabavom

Slobodouman Vodenjak ni o čemu nije ovisan pa tako ni o seksu. Nedostatak seksa najradije popunjava zabavom s prijateljima ili se bavi nekim hobijem mirno čekajući kad će se upustiti u neki spontani odnos ili vezu. Apstinirati može dugo i bez devijacija u ponašanju. Spreman je otvoreno priznati koliko je dugo seksualno neaktivan, smatrajući to najprirodnijom pojavom.

Čak i kad dugo apstinira, nije nasilan ili nestrpljiv u osvajanju suprotnog spola. Lak plijen nikad mu nije izazov, prioritet mu je osvajati ženu koja mu se sviđa, bez obzira koliko će to trajati.

Ribe panično traže srodnu dušu kad nema seksa

Romantične i osjećajne Ribe često su žrtvom snažnih osjećaja koji duboko utječu na njihove spolne aktivnosti. Kako ne razlikuju seks od ljubavi, uvijek su zaljubljene u onoga s kim su u seksualnim odnosima.

Ribe nisu ovisnici o čistom seksu u pravom smislu, nego o potrebi da stalno budu voljene. Razdoblje spolne neaktivnosti najčešće provode panično tražeći srodnu dušu, pri čemu ne biraju kako će objekt svoje požude što prije odvesti u krevet. U osvajanju suprotnog spola, Ribe mogu biti i vrlo nasrtljive. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa...

02:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima