Obavijesti

Lifestyle

Komentari 31

Automehaničarka gotičarka: 'Aute popravljam s dugim noktima, u minici i u štiklama'

Automehaničarka gotičarka: 'Aute popravljam s dugim noktima, u minici i u štiklama'

Ona može popraviti motore jednako dobro kao i muškarci u toj industriji, a sve to radi s XL dužinom noktiju. Potrošila je više od 5.500 eura na nokte u posljednjih pet godina i odbija ih skratiti bez obzira na posao

VIDEO

Peyton Cicconi (25) je automehaničarka i obožava aute - ali mnogi muškarci ismijavaju njezin stil. Naime, taj upečatljivi glamurozno-gotičarski stil koji ona nosi rijetko kome da naslutiti njezine automehaničarske vještine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Automehaničarka gotičarka: 'Aute popravljam s dugim noktima, u minici i u štiklama' 00:59

Ona tvrdi da može popraviti motore jednako dobro kao i muškarci u toj industriji, a sve to radi s XL dužinom noktiju. Ova djevojka iz Kalifornije potrošila je više od 6000 dolara (5.500 eura) na svoje nokte u posljednjih pet godina i odbija ih skratiti bez obzira na posao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Suočavam se s mnogo poteškoća u industriji kao žena, poput svakodnevnog uznemiravanja i omalovažavanja muškaraca. Kada sam započela tečaj za automobilskog tehničara, bila sam jedina žena u cijelom razredu od 100 ljudi - rekla je.

Osim manikura s ekscentričnim dizajnom i bojama, ona također nosi mrežaste čarape i mini suknje dok popravlja automobile.

Njena strast prema automobilima započela je kada je kao dijete igrala Hot Wheels sa svojim bratom blizancem, a vjeruje da joj je karijera automehaničara zacrtana još od djetinjstva.

Iako ima sedam godina iskustva u industriji u kojoj dominiraju muškarci, još uvijek tvrdi da je ne shvaćaju ozbiljno i da je često maltretiraju na poslu.

Čak i s preporukama, Cicconi teško dobivao posao automehaničarke.

- Ravnatelj moje škole nazivao bi upravitelje i govorio im da sam sposobna za rad, ali oni bi i dalje oklijevali jer ne žele imati ženu u svojoj radnji - rekla je.

Cicconi je prvo počela uređivati nokte budući da radi i kao model, no svoju karijeru rada s automobilima koristi kao inspiraciju za manikuru.

- Počela sam se zabavljati i prilagođavati boje laka za nokte kako bi se slagala s bojom mojih automobila i kamiona, pa pretpostavljam da je nakon toga samo krenulo - rekla je.

Svaki put kad bi išla napraviti novi set, nokti bi joj postajali sve duži. Trebalo joj je mnogo pokušaja i slomljenih noktiju da shvati kako s njima raditi. Njezin najnoviji set noktiju, za koji kaže da joj je najdraži, najdulji je koji je ikada napravila, a dugačak je 7,5 centimetara.

Također, ona i dokumentira svoj život na TikTok profilu pod imenom @minitruckbabe, gdje ima čak 1,2 milijuna pratitelja. Svojim obožavateljima često pokazuje kako dugim noktima ugrađuje dijelove automobila, a mnogi obožavatelji je u komentarima podržavaju.

- Sviđa mi se kako to radiš s štiklama i velikim noktima - pisalo je u jednom komentar.

 - Sviđa mi se ovo. Želim da to vide moja kći i sinovi - komentirao je jedan roditelj.

- Mnogi muškarci na internetu me nazivaju lažnjakom. Toliko profesionalaca u industriji je mrzilo moje nokte – činilo se tako nepravednim i osjećala sam se usamljeno - priznala je. Međutim, Cicconi se nada da će njezini videi inspirirati žene da slijede svoje strasti, a da pritom istovremeno budu glamurozne.

Visoka je preko 2 metra i ima najduže noge na svijetu: 'Zbog izgleda me se muškarci plaše'
Visoka je preko 2 metra i ima najduže noge na svijetu: 'Zbog izgleda me se muškarci plaše'

- Primjetila sam da žene definitivno imaju više povjerenja kada dolaze kod automehaničara poput mene jer znaju da im neću previše naplatiti niti ih prevariti samo zbog njihova spola - zaključila je, piše New York Post.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru