Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Bila s više od 130 muškaraca: Tvrdi da je prekršila lockdown kako bi viđala svoje ljubavnike

Bila s više od 130 muškaraca: Tvrdi da je prekršila lockdown kako bi viđala svoje ljubavnike

Bogata britanska udovica i ljubavnica otkrila je kako planira nastaviti svoje višestruke veze sa bogatim oženjenim muškarcima tijekom lockdowna - jer odbija i ne želi živjeti bez seksa

VIDEO

Financijska savjetnica Gweneth Lee (47) iz Chelseaja u zapadnom Londonu je izjavila kako se tijekom prvog lockdowna i dalje susretala s tuđim muževima i da se ne planira zaustaviti ni dok je Velika Britanija po drugi put u karanteni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Bivša manekenka prvu je vezu imala prije otprilike 15 godina, dok je bila u braku s nizozemskim izvršnim direktorom za naftu, a od tada tvrdi da je imala više od 130 veza s bogatim, atraktivnim muškarcima.

Objašnjavajući zašto krši vladina pravila - koja zabranjuju okupljanja različitih kućanstava, Gweneth je rekla da odbija biti bez seksa.

- Izložena sam vrlo niskom riziku da mi virus ozbiljno našteti, a u svakodnevnom životu nosim masku za lice i prakticiram socijalno distanciranje. Ja sam slobodna žena i neću živjeti u zatvoru godinu dana - ne viđati se ni s kim ili uživati ​​u seksualnim radostima. Ako bilo koja vlada misli da odraslima mogu zabraniti seks, oni su ludi - rekla je Gweneth i dodala kako do sada nije bila zaražena virusom, niti je bio netko blizak njoj ili bilo koji od ljubavnika.

Happy 4th of July to all of my American friends.

Objavljuje Gweneth LeeČetvrtak, 4. srpnja 2019.

Gweneth je prvi put počela spavati s oženjenim muškarcima nakon što ju je njezin vlastiti suprug prevario i predložio im da imaju otvorenu vezu.

Pogreške koje mnogi rade kod dekoracije božićnih keksića
Pogreške koje mnogi rade kod dekoracije božićnih keksića

- Bila sam u sretnom braku sa svojim suprugom, nizozemskim izvršnim direktorom nafte, i živjela u Londonu kada sam imala prvu vezu. Bračne zavjete shvatila sam ozbiljno i iako sam uvijek voljela seks i uzbuđenje zbog spavanja s nekim novim, očekivala sam da ću biti vjerna svom suprugu. Nažalost, moj suprug nije osjećao isto i imao je nekoliko afera. Otkrio sam da me vara i on je to priznao. Rekao je da voli viđati druge žene i da bi radije imao otvorenu vezu. Pomislila sam: 'ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se' - prisjetila se.

Sensuality comes from listening, watching, and hearing what another’s spoken words say. Sensory is listening to their...

Objavljuje Gweneth LeeUtorak, 2. srpnja 2019.

Gweneth se odlučila pridružiti IllicitEncounters.com, web mjestu na kojem se oženjeni mogu povezati kako bi varali svoje partnere. Iako je suprug poslovne savjetnice umro prije deset godina, ona je nastavila s tim i ne planira se zaustaviti. Gweneth primjećuje da je božićno razdoblje ujedno i 'najbolje doba godine za afere' i uživa kako su je ljubavnici istinski razmazili.

Dodala je: 'Da, moji ljubavnici će biti sa svojim suprugama, ali također će odvojiti vrijeme za mene, a pokloni koje daju ljubavnicima uvijek su raskošniji od onih kupljenih za njihove žene.

Mljevena junetina vs. mljevena puretina: Što je bolje pojesti?
Mljevena junetina vs. mljevena puretina: Što je bolje pojesti?

- Trenutno imam tri veze i viđat ću sve svoje ljubavnike od sada do Božića. Razdoblje od otprilike 22. prosinca do Nove godine je razdoblje kada se obično ne viđamo. Iako se sjećam kako sam jednom na Štefanje imala prekrasno popodne u krevetu s ljubavnikom nakon što se zasitio svoje obitelji tijekom Božića i rekao da ide na konjske utrke u Kempton Park, a zapravo se sastajao sa mnom - priča.

Fabulous Delta Lounge here at JFK. Michigan here I come. • Slightly tired looking, indeed. Yesterday was a beautiful...

Objavljuje Gweneth LeePonedjeljak, 24. lipnja 2019.

Gweneth se trenutno viđa s Dancem koji radi u brodarstvu i za kojeg kaže da je 'uvijek vrlo darežljiv s poklonima' i uživa u tome da je vodi na raskošna šoping putovanja u dizajnerske trgovine.

Dodala je: 'Oženjen je i supruga zatvara oči pred njegovim aferama. Sigurna sam da ona zna za mene, ali ne doživljava me kao prijetnju jer zna da se ne želim ponovno udavati. ' Zatim postoji financijski direktor koji radi u gradu i Gweneth kaže da ima brojne ljubavnice, uključujući i nju.

Promijenili neke sitnice u životu i zajedno izgubili 90 kilograma
Promijenili neke sitnice u životu i zajedno izgubili 90 kilograma

Rekla je: 'On je otkačen - poput stvarnog Christiana Greya iz Pedeset nijansi sive. Ima kovčeg pun bičeva i udarajućih lopatica te ostalog pribora.

- Igramo puno dominacijskih i submisivnih igara, a ja sam obično glavna. Rezervirali smo si dva termina u prosincu - tvrdi ona.

Na kraju, postoji glavni kuhar koji je oženjen i ima djecu, ali s njim se Gweneth redovito sastaje u hotelima.

Rise & Grind Detroit, here I come

Objavljuje Gweneth LeeUtorak, 28. svibnja 2019.

- On je samo za seks. Nije bogat kao druga dvojica, pa božićni pokloni nisu tako velikodušni, ali seks je bolji. '

Iako nosi titulu 'najplodnije britanske ljubavnice', Gweneth se ne plaši te etikete.

Dodala je: 'Ne smeta mi što ću biti etiketirana kao najplodnija ljubavnica Britanije jer je to istina. Volim seks i volim imati afere. Ne bih se iznenadila da sam najplodnija ljubavnica i na svijetu'.

- Neću se više skrasiti. Bilo bi mi nemoguće biti vjerna bilo kojem čovjeku nakon svih ovih godina - zaključila je, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku