Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Promijenili neke sitnice u životu i zajedno izgubili 90 kilograma

Promijenili neke sitnice u životu i zajedno izgubili 90 kilograma

U manje od godinu dana Stephanie je izgubila oko 53 kilograma, a Brandon je uspio skinuti gotovo 37 kila. Uspjeli su zahvaljujući malim promjenama u dnevnoj rutini

Par živi u Duluthu u Minnesoti, a u braku su dvije godine. Pričaju kako su se u siječnju ove godine probudili s mišlju kako moraju nešto promijeniti, piše News.

POGLEDAJTE VIDEO: Martina Šafer smršavjela 70 kilograma

Pokretanje videa ...

- Pogledali smo se u ogledalo, zatim smo pogledali jedno drugo i rekli: Znaš što, ovo je naša najniža točka. Oboje smo težili više od 136 kilograma - kazala je Stephanie.

- Brandonu su dijagnosticirali apneju, a ja sam se osjećala grozno. Svakog dana me boljelo cijelo tijelo. Morali smo nešto promijeniti ako smo željeli dug i sretan život zajedno, a možda i obitelj - kazala je Stephanie (25).

Drastično su smršavjeli: 10 top transformacija na Instagramu
Drastično su smršavjeli: 10 top transformacija na Instagramu

U manje od godinu dana izgubila je oko 53 kilograma, a Brandon je uspio skinuti gotovo 37 kila. Objasnili su kako nisu slijedili specifičnu dijetu niti su se bavili ekstremnom tjelovježbom. Umjesto toga fokusirali su se na sitne promjene životnog stila pretvarajući ih u nešto čega se mogu zauvijek držati.

- Ja sam čitavog života bila pretila. Sjećam se kako sam uvijek pratila neke dijete poput one sa smanjenim unosom ugljikohidrata i u početku su se vidjeli rezultati, no nikad ih se dugoročno nisam uspjela držati. Uvijek sam vratila kile, a dobila sam još i nekoliko kilograma više. Željeli smo da ovo bude nešto što neće odmah pokazati rezultate nego ćemo se moći toga pridržavati cijelog života kako ne bismo stalno morali počinjati ispočetka - kazala je fotografkinja Stephanie otkrivajući što su točno poduzeli kako bi izgubili višak kilograma i postigli svoje ciljeve.

Nisu svi smršavjeli: Ne vjerujte uvijek 'prije i poslije' fotkama
Nisu svi smršavjeli: Ne vjerujte uvijek 'prije i poslije' fotkama

Stephanie kaže da su iz prehrane isključili sitnice koje su označavale nezdrav stil života.

- Za mene je to bio šećer u kavi koji sam zamijenila niskokaloričnim opcijama. Još pijem kavu, no umjesto mlijeka, čokolade i sirupa pijem je s bademovim mlijekom ili samo espresso - kazala je.

Kaže i da još uživaju u malim stvarima poput pizze ili tacosa, no pripremaju ih na zdraviji način.

- Umjesto da za tacose koristim govedinu, biram pureće ili pileće meso. Umjesto vrhnja koristimo grčki jogurt, a stavljamo više povrća i manje sira. Pizzu pripremamo kod kuće i koristimo pureću šunku. Možemo jesti sve što želimo, ali u umjerenim količinama. Tajna je u veličini porcije i svjesnom jedenju, a ne u uskraćivanju hrane - otkrila je ona.

Brandon (29) je odvjetnik, a on se fokusirao na proteine u prehrani.

Bez gladovanja i bez velikih odricanja smršavjeli 24 kg!
Bez gladovanja i bez velikih odricanja smršavjeli  24 kg!

- To je bio veliki pomak od tjestenine i slične hrane, a prebacio sam se na proteinsku prehranu jer sam od nje duže sit. Možete se odlično najesti ako na tanjuru imate nekoliko različitih vrsta proteina i ne osjećate kao da ste si nešto uskratili ili propustili - pojasnio je on.

- Umjesto obične tjestenine koristimo onu od slanutka. Nevjerojatna je razlika u kalorijama i proteinima između te dvije namirnice - istaknuo je.

Stephanie je objasnila da ih je taj zajednički pothvat dodatno zbližio.

- To je ojačalo našu vezu. Imam dojam kao da smo se još više zbližili, a činjenica da sve ovo radimo zajedno omogućila je da uspijemo - zaključila je.

Smršavjeli smo 79 kilograma i svi nosimo hlače manjeg broja!
Smršavjeli smo 79 kilograma i svi nosimo hlače manjeg broja!