Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
3 komentara

Biste li ga probali? Ružičasti ananas pomalo osvaja tržište

Tvrtka Del Monte još od 2005. godine razvija genetski modificirani ananas ružičaste boje, no tek su ovih dana dobili dozvolu za njegovo puštanje na tržište. Boju su dobili dodavanjem likopena

3 komentara

Ružičasti ananas osvaja Internet. Iako nije poznat kao ljubičasti krumpir, ili grožđe u bojama bombona, ružičasti ananas postaje hit. Riječ je o genetski modificiranom voću koje je proizvela tvrtka Del Monte. Inače, ružičasti ananas razvijaju još od 2005. godine, a tek su ovih dana dobili odobrenje američke Agencije za hranu i lijekove. 

Predivnu ružičastu boju ananasa dobili su  dodavanjem likopena, tvari koja rajčici daje rubinsko crvenu boju. No, voće je zahvaljujući tome nevjerojatno slatko, pa u tvrtki Del Monte razmišljaju o tome da osmisle posebnu etiketu na kojoj će to i istaknuti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Gourmand and Gourmet (@gourmandgourmet) on

Zanimljivo je da i nema puno fotografija tog voća prezeranog, tako da se boja dobro vidi, pa su fotografije uglavnom - fotošopirane, piše Bazaar.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message