Lifestyle

Komentari 3

'Bivši vlasnici kuće poslali su nam pismo i rekli da imamo tri tajne sobe - evo što smo otkrili'

'Bivši vlasnici kuće poslali su nam pismo i rekli da imamo tri tajne sobe - evo što smo otkrili'

Zamislite da ste kupili kuću i da ste nakon useljenja dobili pismo bivšeg vlasnika koji vas obavještava da u kući imate tri skrivena mjesta... Što biste vi napravili? Evo što je napravio ovaj par

Courtney je na TikToku objavila video u kojem je ispričala svojim pratiteljima sve o čudnovatom pismu koje je stiglo iz Kanade, a na kojem je uz adresu pisalo samo: 'Kupac'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prirodna izolacija

Bračni par se ranije ove godine uselio u kuću staru 130 godina.

Pročitala je dio pisma u kojem je pisalo: 'Ja sam posljednji preživjeli član obitelji Madison koji je nekoć posjedovao kuću i odrastao sam u njoj.'

U pismu im je čovjek napisao neke detalje o kući, a najzanimljiviji dio je bio o tri skrivena mjesta za koje se bivši vlasnik pita znaju li da postoji. Također im u pismu kaže da je u toj kući odrastao i da zna sve o njoj. 

Čuvši za tajne sobe, par je jedva suzdržao uzbuđenje i krenuo istraživati, što su i zabilježili u idućem TikTok videu. Prvo mjesto o kojemu im čovjek piše je tajni pretinac u zidu u dnevnom boravku u prizemlju. 

U pismu je objašnjeno da 'vertikalna zrcalna ploča' iznad kamina u salonu 'klizi prema gore i otkriva tajni odjeljak'.

U videu na njihovom kanalu living_in_history vidimo Matta kako pokušava gurnuti ogledalo prema gore, otvara ga i vidimo prašnjavi pretinac.

- O Bože! Što? Mora da se šališ! - čuje se Courtney u videu nakon što je otkriven pretinac.

U njemu su bile boce starog alkohola, među kojima se našla i boca francuskog Rosea iz 1970. godine.

Drugo tajno mjesto se nalazi u kupaonici na katu, za koju je Courtney rekla da je 'daleko najstrašnija soba u kući'.

U pismu je pisalo da se nalazi iza neke lamperije, koja je već bila uklonjena u kupaonici, kako bi otkrila 'jezivi tavanski prostor', koji u biti izgleda kao prostorija za  kako ga autorica videa opisuje.

U istom videu Courtney otkriva i dodatnu prostoriju koja se isto nalazi iza dijela lamperije za koju još nisu odlučili kako će ju iskoristiti. 

Treću prostoriju Courtney i Matt još nisu otkrili svojim pratiteljima, ali je par otkrio da je ' ta tajna soba puna namještaja i trenutno joj ne možemo pristupiti'.

Ali obećali su podijeliti video i te prostorjie kada će moći ući u nju. 

Najčitaniji članci