Lifestyle

Komentari 16

Boja gaćica puno toga otkriva o osobnosti žene: Je li odana, elegantna ili pak strastvena?

Boja gaćica puno toga otkriva o osobnosti žene: Je li odana, elegantna ili pak strastvena?

Plavo donje rublje je malo manje mainstream od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, a to je odanost, otkrivaju stručnjaci

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg rublja, ali boja koju nosite govori puno o vama. Bez obzira na to je li crvena boja po vašem izboru ili pak obožavate običnu crnu, u nastavku otkrivamo pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica.

POGLEDAJTE VIDEO: Prestala nositi donje rublje

Različite boje mogu izazvati različite emocije, objašnjava Barbara Santini, psihologinja i savjetnica za seks i odnose.

- Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj osobnosti, raspoloženju, emocijama i osjećajima - kaže ona.

Na primjer, crne gaćice impliciraju asertivni i samouvjereni karakter.

- Crno donje rublje je uobičajeno i jedan od osnovnih komada u većini ormara - dodala je.

Tatjana Dijačenko, seksualna blogerica i savjetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor.

- Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg rublja i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno rijetka. Ipak, ljubičasto donje rublje pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo cijenjen ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske - rekla je.

1. Crna - elegantna, šik, sofisticirana

I Barbara i Tatjana slažu se da je crno donje rublje 'klasično' i ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

- Kada želite unijeti malo misterije i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice ili crne čipkaste - savjetuju.

2. Crvena - strastvena, intenzivna

Prema stručnjacima, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni.

Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savjetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

3. Ružičasta - ženstvena, mladenačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nježni i slatki.

- Gdje crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nježnost i mekoću srca. Nježno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odjeću malo zabavnijom - objašnjavaju.

4. Plava - odana, opuštena

Plavo donje rublje je malo manje mainstream od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

- Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svojem partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju - kažu.

Ilustracije ženskih gaćica

5. Zelena - ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je netko 'zelen od zavisti', ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja.

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja, piše The Sun.

Najčitaniji članci