Lifestyle

Komentari 1

Boje muških odijela: Idealne su tamno plava, siva i bijela kava

Boje muških odijela: Idealne su tamno plava, siva i bijela kava

Iako se ponekad čini da muškarci imaju oskudan izbor nijansi i stilova, kad malo zagrebemo ispod površine njegova stila, činjenica da i on ima dosta opcija, a stvar je u detaljima

Netko tko se brine o odijevanju i kome je stalo što nosi svaki dan, itekako će ponosno pokazati svoj stil, bez obzira radilo se o minimalistu koji ima samo dvije boje u ormaru plus bijele košulje ili kreativcu koji svakodnevno kombinira uzorak kravate i maramice u džepu sakoa.

Kad je riječ o bojama, zasigurno da je tamno plava najpopularnija, jer biznis styling voli sklad modrih pigmenata. Opcije su i kombinacija s kariranim motivom, jednim od najtraženijih u svijetu odijela.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako izabrati sako koji pristaje savršeno

Plava je gotovo simbol poslovnog odijevanja, ona da podliježe pravilu decentnosti i ozbiljnosti. A to je najbolja modna poruka u uredu. Naravno, ovisno o tome što osoba želi poručiti svojim izgledom.

No, bez obzira želi ili ne, odijevanje je komunikacija, a styling šalje poruku.

Stoga, zašto to ne iskoristiti, kao neverbalnu komunikaciju.

I dok je plava prisutna tijekom čitave godine, bež i bijela kava hit su ljeta i vrućih dana. Razlog tome je lan, prirodan materijal koji diše, no dosta se gužva i to je dio njegovog karaktera. Ipak, bolje su mješavine lana koje djeluju uredno i čak nakon izlaska iz auta ili sastanka. Mnogi ga se "boje" jer ima moment - ujutro speglan, navečer kao sažvakan.

Ljeti lan odlično izgleda i u bijeloj varijanti, s prugama ili bez, dostojan je ne samo sastanka, već i nekog važnog događanja, jer ovaj kvalitetan tekstil ima pozivnicu na sve važne evente.

Oni željni stilske igre, birat će i lagano ružičaste tonove, koji super izgledaju u sivkastoj varijanti. Ovo je moderna elegancija za ljubitelje posebnih kreacija i onih koji se žele istaknuti i otkriti dobar stil.

Osim roze, tu je i zelena, ipak nešto popularnija, u maslinastim ili zagasitim tonovima, koja divno izgleda na lanu i vuni. Iako je vuna bazično zimsko vlakno, ono je prisutno i ljeti, jer je odličan izolator, naročito na super tankoj elegantnoj tkanini. Najveći stilski uzor na tom području su, naravno, stylish Talijani.

Iako je smeđa izazov, likovi sa stilom odlično nose i nijansu konjaka, topli ton koji je često prisutan na ljetnim street style fotografijama.

Siva je klasik jer je nosiva tijekom čitave godina, a to znači da je odijelo tog tona optimalna kupnja i vrlo praktična za svakodnevno kombiniranje.

Najčitaniji članci