Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Budite nezaboravan ljubavnik o kojemu žene u tajnosti pričaju

Budite nezaboravan ljubavnik o kojemu žene u tajnosti pričaju
6

To je seks koji potresa zemlju i od kojeg vam noge drhte satima. Onaj kakav vidite u filmovima. Seks za koji ste možda mislili da nije moguć ili još uvijek mislite da nije...

VIDEO

Ako želite biti nezaboravan ljubavnik zaboravite na tehniku ​​i isprobajte ove tri jednostavne tajne. Govorimo o vrsti seksa o kojem ne možete prestati razmišljati. Onaj kojeg stalno vrtite u mislima do sljedećeg susreta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarađuju preko 63.000kn mjesečno pričajući o seksu: 'Žene nam se često žale kako ne uživaju u seksu' VIDEO

Onaj koji potresa zemlju i od kojeg vam noge drhte. Kakve vidite u filmovima. Onakav za koji ste možda mislili da nije moguć ili još uvijek mislite da nije.

Ako se volite i u zdravoj ste vezi, seksualno ste kompatibilni. Iako te stvari ne jamče odličan seks, bez njih kao temelja teško je postići dobar seks.

5 načina kako da žena sigurno dođe do orgazma tijekom seksa
5 načina kako da žena sigurno dođe do orgazma tijekom seksa

Prvo, odbacite ideju da dobar seks ovisi o izvrsnoj fizičkoj tehnici

Radost seksa nije fizička. Naravno, stvari koje radimo jedni drugima s tijelima su dobre, ali zadovoljstvo se događa u mozgu, što znači da bez obzira na to što se događa na tim delikatnim živčanim završecima - stanje uma je sve.

Možete svladati svaki pokret u priručnicima, ali ako ih ne izvodite na način koji odjekuje u kontrolnom centru, to je samo besmisleno trljanje.

Drugo, veće, tvrđe i duže ne znači uvijek bolje

Osnovna fizička kompatibilnost je važna, ali osim toga, veća dužina, veći obujam, više lupanja, više ljubljenja, više minuta ili sati bilo čega što radite - ništa od ovih običaja ne doprinosi većem užitku. Svatko, bez obzira na opremu koju ste dobili, može iskoristiti tajne za nezaboravan seks.

Treće, dovođenje partnerice do vrhunca ne znači da ste uspjeli

Orgazam može biti intenzivan i snažan ili 'dosadan'. Mnogo se više radi o tome što osjećate kad osjetite vrhunac nego o tome kako se zbog njega osjećate. Pogled s planinskog vrha možda oduzima dah, ali uzbuđenje dolazi od uspona.

Četvrto, ne morate biti lijepi da biste bili privlačni

Nezaboravan seks ne ovisi o savršenoj stražnjici, ravnom trbuhu ili definiranim trbušnim mišićima. Kada zračite ljubavlju, njezino svjetlo daje briljantan sjaj, a to određuje kako vas vaša partnerica vidi. 

Koje su tajne?

Kada ih počnete koristiti, razmazit ćete partnericu. Ako ste već u posvećenoj vezi, to je dobra stvar.

Naučite čitati raspoloženja partnerice

Daleko najveći pojačivač užitka je osjećaj simpatičnosti ili bivanja na istoj valnoj duljini. Znati kada stati i znati kada nastaviti. Znati kada promijeniti položaj. Znati kada poslati poljubac ili jednostavno pogledati partnericu u oči i nasmiješiti se. Znati kada zgrabiti, a kada zadržati, kada se pomaknuti...

Mala seks tajna: Orgazam lako postaje vatromet užitka uz ovaj provjereno dobar trik
Mala seks tajna: Orgazam lako postaje vatromet užitka uz ovaj provjereno dobar trik

Znati što partnerica želi prije nego što ona to sazna

Ova vrsta znanja čini da se seks osjeća istovremeno sigurnim i sanjivim, prizemnim i eteričnim, i stvara duboku intimnu vezu koja omogućuje pokretu da teče bez riječi. Zahtijeva potpuno prilagođavanje emocionalnom stanju partnerice i fokusiranje na pružanje emocionalnog zadovoljstva uz fizičko. Ne morate pitati kako ona to želi, osjeća li se dobro kada joj to radite ili je li vrijeme za odmor - to jednostavno znate.

Kada oba partnera nauče čitati jedno drugom raspoloženje, pripazite - seks nikad više neće biti isti.

Slavite njezino tijelo - svaki centimetar

Postoji razlika između dodirivanja za vlastito zadovoljstvo i dodirivanja za zadovoljstvo partnerice. Također postoji razlika između dodira koji potvrđuje ili preuzima vlasništvo i zahvalnog dodira - koji izražava zahvalnost.

Kad slaviš, prepuštaš se. Kad slaviš, ideš polako. Kad slaviš, poštuješ.

Ništa nije toplije od dodira s poštovanjem. Što više poštujete, to ćete ju dublje dirnuti i veća je vjerojatnost da ćete se pomaknuti dalje.

Kada ste zadnji put uzeli vremena da se divite njezinim rukama ili stopalima, da masirate njezine ruke ili ramena, nježno ju pomilujete po kosi ili prijeđete rukama od njezinih bedara do nožnih prstiju...

Kad slaviš, strpljiv si. Ne idete pravo prema vrućim točkama. Potrudiš se zagrijati stvari. Dok se fokusirate na područja za koja ste mislili da nisu seksi, tad iznenada postaju seksi i možete čuti partnericu kako vam govori da ju nitko nikad prije nije tako dotaknuo.

Dodir koji slavi je magičan i električan. Osjetit ćete naboj u zraku.

Spojite srca prije tijela

Ovo je predigra koja prethodi predigri. Ovo je najvažnija tajna.

Ako se zaboravite u potpunosti uskladiti sa svojom partnericom, zastati i podsjetiti jedno drugo, riječima, gestama, čak i pogledom, na ljubav koju dijelite, samo ćete proći kroz pokrete seksa i na kraju se osjećati prazno.

Kada osjećate da se udaljavate od partnerice, primamljivo je iskoristiti seks kako biste pokušali ponovno uspostaviti vezu. Ali korištenje intimnosti za stvaranje veze je zapravo obrnuto.

Povezanost stvara bliskost, jer veza pretpostavlja povjerenje. Kada dopustite partnerici da vam se emocionalno približi, skidate zidove i dopuštate si da se opustite. Ovo stanje mentalne smirenosti ima ogroman učinak na tijelo, priprema ga i čini vas intenzivnim i prijemčivim. Partnerica tad osjeća vašu energiju i hrani se njome, osjeća vaše ruke prije dodira. 

Ali ništa od ovoga se ne događa ako prvo ne uskladite svoja srca.

Najlakši način da se uskladite je da zajedno ponavljate jednostavnu frazu - 'Volim te'. Kada izgovorite ove riječi uglas, svijet oko vas se topi, a vi ste spremni doživjeti nešto nezaboravno, donosi Medium.

Vi i vaš partner imate loš seks? Možda ne znate razgovarati...
Vi i vaš partner imate loš seks? Možda ne znate razgovarati...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje