Lifestyle

Komentari 63

Bujna top lista: Evo gdje su na svijetu najveće grudi, a gdje najmanje, mi smo ispred Srba

Bujna top lista: Evo gdje su na svijetu najveće grudi, a gdje najmanje, mi smo ispred Srba

Na popisu zemalja sa ženama s najvećim grudima na svijetu našla se i Hrvatska. Nismo najbolji, ali niti najgori, a tko se kako rangirao i s kojim mjerama otkrijte u članku

Nedavno je objavljena statistika World Population Reviewa o prosječnoj veličini grudi žena iz zemalja diljem svijeta. Najbolji način za određivanje prosječne veličine grudi u nekoj zemlji je skupljanje podataka o broju i veličinama grudnjaka koji su prodani u određenom periodu vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borba dekoltea

Ali, brojke nisu statične, već se mijenjaju jer veličina ženskih grudi nije konstantna i često varira ovisno o ženinom menstrualnom ciklusu, je li se udebljala ili smršavila, te je li trudna ili doji. Tako da ni popis nije 'upisan u kamenu'.

Top 10 zemalja u kojima žene nose najveće košarice:

Top 10 zemalja u kojima žene nose najmanje košarice:

A gdje smo mi? I naši susjedi?

Hrvatska je 20. na popisu s prosječnom veličinom košarica B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.9., Mađarska je na 22. mjestu isto s B košaricama i indeksom 26.6, a Albanija je na 23. mjestu s prosječnom veličinom košarica B i masom 26.4. Bosna i Hercegovina se može pohvaliti u prosjeku s B košaricama i prosječnim indeksom tjelesne mase 25.3.

Slijedi nas Crna Gora na 33. mjestu s prosječnim košaricama A-B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.2, a na 57. mjestu je Srbija s prosječnom veličinom košarice AA-A i prosječnim indeksom tjelesne mase 25.7, piše World Data.

Mueller of Bayern Munich and his wife Lisa pose during their visit at the Oktoberfest in Munich

Poznati po grudima, a nisko na popisu

Zanimljivo je da je Njemačka, poznata po prsatim i snažnim ljepoticama koje rade na Oktoberfestu, na popisu iza Crne Gore na 34. mjestu. Na 24. mjestu se smjestila Švicarska, a Brazil poznat po bujnim ljepoticama i karnevalima se smjestio na 30. mjestu s prosječnim košaricama A-B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.8.

Najčitaniji članci