Obavijesti

Lifestyle

Komentari 142

Četvrtak je super dan za seks, a srijeda za traženje povišice...

Četvrtak je super dan za seks, a srijeda za traženje povišice...
1

Nakupljanje hormona stresa tijekom tjedna stimulira spolne hormone zbog čega u seksu najviše uživamo četvrtkom, dok je srijeda dobra za napredovanje u poslu

VIDEO

Postoji pravo vrijeme za sve, od prodaje nekretnine do strastvenog seksa, tvrde stručnjaci za magazin The Sun. Tako je idealan dan za večeru u restoranu utorak, jer većina ugostiteljskih objekata ne prima svježe namirnice tijekom vikenda, već troše one stare. Do utorka je sve ponovno svježe.

- Ponedjeljak je najgori mogući dan za naručivanje ribe u restoranu, jer su najmanje šanse da je svježa - kaže poznati majstor kuhinje Anthony Bourdain.

No ono što je u ponedjeljak najisplativije napraviti je kupiti kameru i sličnu digitalnu opremu. Statistike pokazuju da su cijene takvih aparata najčešće na popustu ponedjeljkom.

Utorak je pravo vrijeme za druženje vani

Prema globalnim meteorološkim podacima, najmanji izgledi za oborine su utorkom, što taj dan čini kao stvorenim za druženje s prijateljima vani. Kiša i druge padaline najčešće su u petak poslijepodne, subotu i nedjelju.

Povišica se traži srijedom

Sedam od deset menadžera kaže kako je srijeda dan tijekom kojeg zaposlenici imaju najveće šanse dobiti povišicu ili unaprjeđenje, pokazala je studija tvrtke Office Angels. 

Srijeda je također idealna i za šoping, jer su taj dan najmanje gužve u dućanima, osobito u večernjim satima.

Četvrtak je stvoren za seks

U četvrtak su, osobito u jutarnjim satima, prirodne razine hormona stresa kortizola najviše. Višak kortizola javlja se kao posljedica napornog radnog tjedna, a kortizol stimulira i spolne hormone zbog čega je četvrtkom libido na vrhuncu.

Nekretnine se prodaju u petak

Planirate li prodati kuću, stan ili vinograd, potencijalne kupce svakako odvedite u razgledavanje petkom, pokazalo je dvogodišnje istraživanje američke agencije za prodaju nekretnina Redfin.

Vikend je namijenjen odmaranju i druženju

Subota i nedjelja s pravom su proglašeni danima za uživanje, pa je stoga loša ideja natrpati se obavezama ili kućanskim poslovima. Dulje spavanje, druženje s prijateljima ili obitelji "puni" baterije tijekom vikenda kako bismo s više entuzijazma prošli kroz radni tjedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Usvojite ove navike i imat ćete puno manji rizik za depresiju
NIJE TEŠKO

Usvojite ove navike i imat ćete puno manji rizik za depresiju

Iako u obzir dolaze brojni elementi, ipak postoje neki zdravi koraci koje je lako poduzeti kako bismo smanjili rizik od ulaska u taj začarani krug tuge, koji s vremenom može postati sve dublji