Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Chloe (29): 'Uvijek se seksam na prvom spoju, tako štedim vrijeme, jer život je prekratak!'

Chloe (29): 'Uvijek se seksam na prvom spoju, tako  štedim vrijeme, jer život je prekratak!'

'Zašto se samo družiti ako ti se netko sviđa? Oboje znate da želite seks. Čini se glupim oklijevati samo zato što postoji neko 'pravilo' o tome da biste trebali čekati do trećeg spoja. Zaboravite to - život je prekratak'

VIDEO

Chloe (29) iz Brightona u Sussexu tvrdi da je 'život prekratak' da bi se puno premišljala oko seksa na prvom spoju. 

- Zašto se samo družiti ako ti se netko sviđa? Oboje znate da želite seks. Čini se glupim oklijevati samo zato što postoji neko 'pravilo' o tome da biste trebali čekati do trećeg spoja. Zaboravite to - život je prekratak – kaže.

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko bi trebao trajati dobar seks? 

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

Štoviše, kaže da čak i prije prvog spoja pažljivo provjerava svoje ljubavnike, kako bi se uvjerila da je seks opcija.

- Očigledno je da je izgled presudan, naime nećete htjeti seks s nekim tko vam se ne sviđa. Tako se povezujem samo s muškarcima koji su stvarno slatki i uvijek se uvjerim da postoji iskra razgovarajući putem Interneta prije nego što se nađemo. To znači da se do trenutka kad se zaista osobno sretnemo zaista osjećam kao da nam je to treći ili četvrti spoj, jer 'veza' već postoji – pojašnjava. 

Chloe upoznaje svoje partnere na IllicitEncounters.com, vodećoj britanskoj web stranici za spajanja. 

- Radije koristim 'nišne stranice', na kojima znate da će seks brzo doći na dnevni red – kaže. One općenite stranice za upoznavanje, poput Tindera, nisu joj po volji, jer se na takvim stranicama može dogoditi da se godinama dopisujete, bez akcije.

Zadnji 'seks na prvom spoju' imala je nedavno, u Brightonu. Čovjek s kojim joj se to dogodilo radi u IT-u i zaglavio je u dosadnom braku, u kojem se seks događa jednom tjedno, u isto vrijeme, na isti način. Htio je malo više uzbuđenja.

Evo kako se momci osjećaju ako partnerica ne može do orgazma: 'Ne kužim, dobar sam ljubavnik'
Evo kako se momci osjećaju ako partnerica ne može do orgazma: 'Ne kužim, dobar sam ljubavnik'

- Otišli smo na nekoliko pića, a zatim skoknuli taksijem do mirnog dijela plaže gdje nije bilo šanse da ne bude vatrometa – priča. Priznaje da je ove godine spavala s još pet muškaraca s kojima je bila na prvom spoju i to odmah nakon prvog spoja.

Stručnjakinja za seks i odnose s IllicitEncounters.com Jessica Leoni komentira: 

- Život je prekratak da biste se suzdržavali kad sretnete nekoga tko vam se sviđa. Zato mnogi parovi napuštaju pravilo 'tri spoja' kad je privlačnost jaka i uskaču u krevet  kad im se prohtije - često na prvom spoju. 

Već sam tri godine u celibatu i ponovno se osjećam kao djevica
Već sam tri godine u celibatu i ponovno se osjećam kao djevica

- Postoje parovi koji se seksaju na prvom spoju i završe u potpuno zdravoj, dugotrajnoj vezi koja vodi uspješnom braku, kao i oni koji se seksaju pa više nikad ne progovore. Naime, statistike pokazuju da se većina prvih spojeva ne pretvori u veze, bez obzira na to seksate li se ili ne. Također, čekate li sa seksom dok veza ne postane ozbiljna, ništa vam ne garantira da ćete ostati zajedno. Želite li se seksati na prvom spoju, samo naprijed, no želite li ozbiljnu vezu, imajte na umu da ćete to lakše postići ostvarite li emocionalnu intimnost prije fizičke - kaže Laurel House, autorica knjige 'Screwing the Rules'.

Ipak, mnogi psihoterapeuti tvrde da seks na prvom spoju nije najbolji početak veze jer se gubi romantika i preskače razdoblje upoznavanja. Osim toga, seks s osobom koju nedovoljno poznajete nosi veći rizik od prenošenja raznih spolnih bolesti.

Ali, razna istraživanja pokazuju da se sve više žena odlučuje na seks na prvom spoju, 12 posto žena u dobi od 24. do 27. godina nema problem saseksom na prvom spoju, a više od 53 posto njih bi pričekalo do trećeg spoja. Žene starije do 30. godina tvrde kako na seks pristaju već na prvom ili drugom spoju.

To je ljubav! 'Smanjio sam penis jer se žena žalila da je prevelik'
To je ljubav! 'Smanjio sam penis jer se žena žalila da je prevelik'

- Da li ćete s nekim spavati na prvom spoju ovisi isključivo o vama. To je individualna odluka jer svatko od nas ima svoje mišljenje o tome, no jedino što upozoravamo da se svakako zaštitite - istaknuo je Luke Pomaro, osnivač portala datewithmate.com.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'