Lifestyle

Komentari 1

Čitateljica Vesna: Presretna sam što sam osvojila Opel Crossland

Čitateljica Vesna: Presretna sam što sam osvojila Opel Crossland

SRETNE RUKE Sretna dobitnica otkrila nam je kako joj automobil nije prva nagrada koju je osvojila. Dosad je osvojila televizor, razne pakete te kasetofon

Presretna sam, automobil je zaista prekrasna nagrada, rekla nam je Vesna Nedeljko (63) iz Zagreba, koja je u nagradnoj igri 24sata osvojila Opel Crossland.

Dobitnica nam je otkrila kako godinama igra nagradne igre, a često i osvaja nagrade.

- U jednoj nagradnoj igri sam, prije pet ili šest godina, osvojila televizor, osvojila sam i razne pakete te kasetofon - govori Vesna. Dodaje kako se vodi onim da tko igra i dobiva.

- Šaljem kupone na svoje i suprugovo ime. Kad sam vidjela da je Opel crveni, stavila sam na sebe - kaže kroz smijeh. Iako imaju automobil, kaže kako ne planira prodati osvojeni.

- Pitao me sin: ‘Mama, hoćeš li ga prodati’. Rekla sam mu da to neću nikad napraviti, točno da ga samo gledam u dvorištu - priča nam dobitnica. Dodaje kako se godinama nadala da će osvojiti automobil u nagradnoj igri, a sad, kad joj se to napokon i ostvarilo, oduševljena je jer je riječ o njezinoj omiljenoj marki vozila, Opelu.

- Presretna sam što sam dobila Opel. To su po meni najbolji auti i oni su mi pojam za sigurnost - dodaje. Godinama je pretplatnica 24sata.

- Obožavam vaše novine jer imate svega, od politike do križaljki - ističe Nedeljko.

Najčitaniji članci