Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Najtrendi čizme, gležnjače i potpetice za ovu jesen i zimu

Najtrendi čizme, gležnjače i potpetice za ovu jesen i zimu
31

Visoke čizme na vezanje, zmijska koža, depele pete, tanke potpetice i čarape u cipelama ove su hladne sezone glavni trendovi u svijetu obuće, po diktatu kreatora

VIDEO

Trend u obući ove je sezone toliko raznolik da će ljubiteljice svih vrsta stilova moći pronaći nešto za sebe. Ipak među bojama su najdominantnije crna, bijela, boja kamena, metalik, bež, burgundac crvena, tamno plava, boja čokolade, kaki, crvena i tamno ljubičasta. Od materijala prevladavaju lakirana koža, patenti, koža gmizavaca, svila i jelenja koža. Krzno i vezice su najprisutniji od detalja. 

Zmijska koža dominira

Koža reptila ili gmizavaca vrlo je vrlo trendi i koristili su je gotovo svi vodeći dizajneri, uključujući Diora, Donnu Karan, Louis Vuittona, Valentina, Armanija i Cloe. Većina dizajnera odlučila se za zmijsku kožu, a krokodilska nije toliko popularna. 

Lakirana koža 

Iako je malo nepraktična za svakodnevno nošenje, u pravilnim kombinacijama može izgledati odlično. Ove će se sezone naći u duelu crvene i crne, bijele i crne, plave i burgundac crvene. 

Jelenja koža

Brušena jelenja koža izgleda luksuznije od ostalih, a kreatori je ove sezone koriste u različitim nijansama, od sive do crvene. 

Satenske cipele

Nisu za svaki dan, ali definitivno jesu za chic večernje izlaske. Plave, zlatne ili crvene, zasigurno će istaknuti svaku kombinaciju. 

Platforme i klinasti oblici

Ni ove sezone ne izlaze iz trenda, samo su još dotjeranije, modernije i elegantnije. Bit će ih u svim modelima cipela, od tenisica, gležnjača, čizmi do klasičnih cipelica. 

Vezice

Trend od proljetno-ljetne sezone se nastavlja. Tada nešto ženstveniji i delikatniji modeli obuće sada postaju više seksepilniji i agresivniji. Visoka vezanja najprisutnija su kod Diora, Marc Jacobsa, Alexandera McQueena i Louis Vuittona. 

Kopča na kopču

Nakon što su nestale na par sezona, slavodobitno su se vratile u velikom stilu. Kopče su ove sezone vrlo upečatljive, nosive i zavodljive. 

Debele pete

Njihova prednost je praktičnost i udobnost u hladnim danima, a ove sezone ima ih u brojnim varijantama, od otvorenijih za izlaske, niskih i debelih za svaki dan do onih rokerskog štiha. 

Tanka potpetica

Ništa nije seksepilnije od njih, i one su šlag na tortu svakom outfitu. Upravo radi nepostojanja konkurencije na polju seksepila u svijetu obuće, dizajneri su kreirali golem izbor. Najseksepilniji komadi stižu iz "ormara" John Galliana, Donne Karan, Armanija i Jasona Wua. 

Čarape u cipelama

Nezaobilazan trend. I prolazi gotovo sve - šljokičaste čarapice, tople i vunene, obične i crne, s uzorcima i bez njih. Ako vam je ovo ipak previše, možete početi sa štucnama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije