Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Crocs dnevno daje 10.000 pari cipela zdravstvenim radnicima

Crocs dnevno daje 10.000 pari cipela zdravstvenim radnicima
1

Crocs je nedavno objavio program kojim će donirati 10.000 pari cipela dnevno zdravstvenim radnicima koji se bore protiv novog korona virusa. One su im omiljene jer su vodootporne i lako se peru

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: TROMJESEČNA ZALIHA PIVA IDE SVIM LJUDIMA KOJI UDOME PSIĆA

Liječnici i sestre neumorno rade po cijeli dan i noć kako bi liječili bolesne, istovremeno dovodeći u rizik svoje vlastito zdravlje. Upravo zbog toga nekoliko tvrtki im je odlučilo izraziti zahvalnost, a jedni od njih su Starbucks i Crocs, piše Scoop.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Starbucks je nedavno objavio da će oni koji se bave s pandemijom u SAD-u (oni koji rade na tome i za sprječavanje, za liječenje, brigu o bolesnicima i slično) besplatno dobiti kavu na svim prodajnim mjestima sve do svibnja. 

S druge strane Crocs, omiljena obuća mnogih zdravstvenih radnika, radi nešto slično.

Prema CNN-u, Crocs je nedavno objavio program kojim će donirati 10.000 pari cipela dnevno zdravstvenim radnicima koji se bore protiv novog koronavirusa. 

'Proteklog tjedna razgovarali smo sa zdravstvenim radnicima, njihovim ustanovama, pa čak i njihovom obitelji i prijateljima. Oni su posebno zatražili naše cipele zbog udobnosti' - rekao je predsjednik uprave Crocsa Andrew Rees.

Crocsice su omiljene među liječnicima i medicinskim sestrama jer su vodootporne i lako se peru. Tvrtka je objasnila da isporučuje dio pošiljki obuće ravno u bolnice i druge ustanove. Međutim, zdravstveni radnici se mogu prijaviti za besplatne cipele na web stranici Crocs. Crocs se zavjetovao da će donirati cipele do trajanja zaliha.

Najavljujući inicijativu na Twitteru, Crocs je objavio: Naš je cilj uvijek bio održati udobnost, a sada, suočeni sa nedaćama, postoje određeni pojedinci kojima je taj osjećaj potreban više nego ikad prije. Crocs poklanja besplatni par cipela (s besplatnom dostavom) zdravstvenim radnicima. Ako ste zdravstveni radnik kojem je potrebna naša udobna Crocs obuća koja se lako čisti, mi smo se za vas pobrinuli.

Brojne druge tvrtke također pomažu zdravstvenim radnicima tijekom krize COVID-19, uključujući tvrtku Gap Inc. i proizvođače automobila Ford, General Motors i Tesla. Prema USA Todayu, Gap Inc. vlasnici lanaca odjeće, uključujući Gap i Old Navy, prebacuju svoje resurse u stvaranje zaštitne opreme za zdravstvene radnike koje liječe zaražene pacijente. 

U međuvremenu, General Motors i Tesla daju svoje resurse za pomoć u rješavanju zabrinjavajućeg nedostatka ventilatora, dok Ford Motor ima slične planove. Taj potez uslijedio je nakon što je Uprava za hranu i lijekove objavila da je smanjila određene barijere u postupku odobravanja medicinskih proizvoda kako bi se olakšala brza proizvodnja ventilatora. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: JAPANSKA UMJETNICA KAMENJE PRETVARA U PRESLATKE ŽIVOTINJE

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje