Lifestyle

Komentari 12

Tromjesečna zaliha piva ide svim ljudima koji udome psića

Tromjesečna zaliha piva ide svim ljudima koji udome psića

Genijalna ideja američkog piva Busch zasigurno je osvojila sve pivopije i ljubitelje životinje. Naime, ova tvrtka odlučila je nagraditi sve ljude koji će udomiti psa zalihom piva za tri mjeseca

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Zagonetka je riješena: Zašto psi obožavaju 'loviti' svoj rep?

Američko pivo Busch pokrenulo je program 'Udomite psa, uzmite Busch' kako bi potaknuo ljude da udomljavaju napuštene psiće. U suradnji s udrugom za zbrinjavanje napuštenih pasa Midwest Animal Rescue & Services (MARS), tvrtka za pivo nudi besplatnu tromjesečnu opskrbu svojim pivom svima koji će udomiti psa iz skloništa od sada do 25. travnja 2020. godine (ili do isteka zaliha). Odlučili su poklanjati pivo samo kako bi dodatno potaknuli ljude na udomljavanje.

Da biste dobili besplatno pivo nakon što usvojite štene, morate poslati direktnu poruku na Busch Facebook račun, Twitter ili "Busch Beer" Instagram profil sa snimkom zaslona potvrdnog e-maila o posvajanju Midwest Animals Rescue Services. Obavezno i zapratite račun na koji ste poslali poruku. Pivo Busch će ovu nagradu ponuditi samo najbržih prvih 500 poruka, zato ih treba poslati što prije. Busch će obavijest o nagradi poslati izravnom porukom, a ako pobjednici ne zaprime svoju nagradu u roku od 24 sata, neće je dobiti.

Busch nažalost neće poslati neograničenu količinu piva na vaš prag, već će svakom pobjedniku poslati unaprijed plaćen iznosu od 680 kuna, što odgovara vrijednosti od dva pakiranja s 24 pive za svaki od tri mjeseca. Bez obzira na to hoćete li uzeti pivo ili ne, još uvijek imate 680 kuna na računu koje možete iskoristiti i za hranu za pse, piše Delish.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Zašto nas psi ližu? Stručnjaci dekodirali što nam time govore

POGLEDAJTE VIDEO s Robertom Knjazom #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci