Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Čučnjevi, trčanje i hodanje po stubama za seksi guzu

Poželjno je i pripaziti na prehranu, tj. izbjegavati suvišne masnoće - to će pomoći i kod drugih problematičnih područja kao što su nadlaktice

Fotolia
Foto: Fotolia
1 komentara

Čučnjevi su jedna od najboljih vježbi za oblikovanje stražnjice. Najučinkovitiji su ako se izvode tako da stanete stopalima razmaknutim u širini bokova. Za dodatno opterećenje savijte ruke pod kutom od 90 stupnjeva i držite ih u visini ramena. Savijte koljena i spustite se u čučanj tako da koljena ostanu iza nožnih prstiju. Stražnjicu lagano gurajte iza sebe, prema van, a torzo držite ravnim i stegnutim. Ponovite šest-osam puta, a zatim još dvaput cijeli ciklus. Takve vježbe poželjno je kombinirati i s vožnjom bicikla. Okretanje pedala aktivirat će gotovo svaki mišić u bedrima i stražnjici. Na sobnom biciklu naizmjenično tri minute vozite 70-80 okretaja u minuti i dvije minute 100-110 okretaja. Tako vozite pola sata. Poželjno je i pripaziti na prehranu, odnosno izbjegavati suvišne masnoće - to će pomoći i kod drugih problematičnih područja kao što su nadlaktice.

>>> Hodanje i planinarenje odlične su vježbe za oblikovanje stražnjice, no najučinkovitije je penjanje po stubama. Vježbanje na jednoj stubi ili povišenoj platformi također je djelotvorno. Stavite jedno stopalo na stubu i gurajte tijelo prema gore naslanjajući se na petu. Ponovite desetak puta, a zatim napravite istu vježbu drugom nogom. Želite li intenzivnije vježbati, radite na nešto višoj stubi.

>>> Stanite metar od stube. Podignite lijevo stopalo na stubu tako da desnu petu odignete od poda. Savijte oba koljena i spustite se u iskorak, tako da vam lijevo koljeno bude smješteno iznad gležnja. Prebacite težinu na lijevu nogu, podignite se u stojeći stav, a zatim ponovite drugom nogom.

>>> Plivanje stilom kraul vrlo je učinkovita vježba za cijelo tijelo, osobito za nadlaktice. Povremeno ga možete izmjenjivati s leđnim plivanjem, koje također ima slično djelovanje. Za nadlaktice je odlično i dizanje utega. Stavite utege sa strane, u visini lica, a zatim podižite ruke.Plivanje stilom kraul vrlo je učinkovita vježba za cijelo tijelo, osobito za nadlaktice. Povremeno ga možete izmjenjivati s leđnim plivanjem, koje također ima slično djelovanje. Za nadlaktice je odlično i dizanje utega. Stavite utege sa strane, u visini lica, a zatim podižite ruke.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message