Lifestyle

Komentari 143

'Čula sam muža i njegovu bivšu kako strasno vode ljubav. Mobitel mu je ostao upaljen'

'Čula sam muža i njegovu bivšu kako strasno vode ljubav. Mobitel mu je ostao upaljen'

U pozadini sam čula strastveno stenjanje žene kada sam nedavno nazvala muža na posao. Kad sam ga pitala za to, rekao je da je to sigurno bio radio. Ali njegovo ponašanje je bilo čudno, rekla je

Ispovijest neimenovane žene koja sumnja da ju suprug vara s bivšom ženom. Čak je čula kako strasno vode ljubav, ali on sve negira.

Ovo je njezina ispovijest:

U pozadini sam čula strastveno stenjanje žene kada sam nedavno nazvala muža na posao. Kad sam ga pitala za to, rekao je da je sigurno radio. Ali njegovo ponašanje je bilo čudno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Onda sam ga jučer zvala kada se vozio kući i ovaj put sam čula ženu kako hihoće. Imam osjećaj da se nalazi sa svojom bivšom.

Inače, u braku smo 12 godina i mom mužu je ovo drugi brak. Njegova bivša je zaista naporna. Cijelo vrijeme ga gnjavi i izmišlja isprike da se pojavi u njezinoj blizini. Moj muž ima 42, a ja 39. Njegova bivša ima 40 godina i vrlo je nesigurna.

Ali sada sam sigurna da se nešto događa nakon što me njegov telefon u džepu slučajno nazvao. Bilo je užasno iskustvo čuti ono što je zvučalo kao da imaju jako vruć i znojni seks. Bilo mi je slabo od tih zvukova.

Muž je došao kući 30 minuta kasnije, rekavši da je kasni jer je na poslu morao nešto dodatno odraditi. Radi u trgovini autodijelovima.

Otišao je pod tuš i ostavio mobitel sa strane, pa sam brzo pregledala njegove poruke. Vidjela sam WhatsApp poruke koje su bile upućene njegovoj bivšoj u kojoj joj govori kako je još uvijek voli. Kad je sišao dolje, počela sam bjesnjeti i vikati: 'Nalazio si se s njom'.

Odgovorio je: 'Da, kako god' i odmahnuo mi rukom. Zatim joj je poslao poruku - znam da je to bila ona jer je to učinio preda mnom.

Vikala sam na njega da ode, ali on je odbio, vičući: 'To je moja kuća. Ne idem nikamo'.

Sada je tako hladan prema meni. Preselila sam se u slobodnu sobu, ali on se ni ne trudi razgovarati. Ostavila bih ga, ali imam dvije mačke i obožavam ih. Ne mogu ih ostaviti', piše The Sun.

Najčitaniji članci