Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Cura ga je ostavila kad je imao 165 kg: Drugi dan otišao sam u teretanu i danas sam 75 kg lakši

Cura ga je ostavila kad je imao 165 kg: Drugi dan otišao sam u teretanu i danas sam 75 kg lakši

Britanac je svoju težinu uspio prepoloviti u godinu i pol. Zbog svog petogodišnjeg sina želi biti najbolja verzija sebe, a ne netko tko se do 30. godine nasmrt prežderao

VIDEO

Phelim Stack (29), iz Bristola, promijenio je svoj cijeli život nakon što ga je djevojka ostavila prije godinu i pol. Tada je imao 165 kila i samo je rastao. No već istu večer nakon prekida odlučio se promijeniti.

POGLEDAJTE VIDEO (jedi i otopi salo):

Pokretanje videa...

01:51

Sljedeći dan učlanio se u lokalnu teretanu i počeo je mijenjati svoju prehranu. 

- Samo sam htio da te kile nestanu jer su mi doslovno bile uteg oko vrata koji mi je zaokupljao misli. U glavi sam bio jako loše, ali odlučio sam da moja priča još nije gotova. Da sam se nastavio prežderavati, bio bih mrtav do 30. rođendana - rekao je Stack za Daily Mail.

Počeo je kombinirati post sa vježbanjem i drastično je smanjio svoj unos kalorija. Često ga se moglo vidjeti kako u 2 ujutro trči na traci za trčanje u teretani.

- Nisam ničemu dopustio da me zaustavi. Bio sam na misiji, a i mama mi je rekla da sam ja zapravo vrlo zgodan muškarac ispod svih tih kila - prisjetio se Phelim, kojega njegov petogodišnji sin danas zove 'Mišićavi tata'. 

U početku je bio u depresiji, posebno kada je nekoliko tjedana nakon prekida saznao da njegova bivša već ima novog dečka. No otkrio je da mu vježbanje poboljšava raspoloženje.

- Prekid je vjerojatno bio nešto najgore što mi se dogodilo u životu. Balon u kojem je bio cijeli moj život, odjednom se rasprsnuo, a ja nisam imao pojma da me to čega. Nisam htio koristiti lijekove za depresiju i umjesto toga odlučio sam da ću vježbanje koristiti kao antidepresiv. Besplatni endorfin i dopamin bili su mi bolja opcija od kemikalija - ispričao je.

Već 18 mjeseci nakon što je počeo vježbati, Phelim je smršavio 75 kilograma i izgleda bolje nego ikad. Za sebe kaže da je novi čovjek, u teretani vježba šest puta tjedno, a svojoj rutini dodao je i bicikliranje i trčanje u prirodi. Nada se da će jednog dana sudjelovati u natjecanju Iron Man.

- Želim vidjeti ponos na licu svog sina - zaključio je Phelim, koji svoj napredak dijeli sa svijetom preko Instagrama te na taj način inspirira i druge da pobijede kilograme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti