Lifestyle

Komentari 0

Curica (6) napisala Djedu Mrazu pismo s hrpom skupih želja pa dodala: Oprosti. Volim te!

Curica (6) napisala Djedu Mrazu pismo s hrpom skupih želja pa dodala: Oprosti. Volim te!

Pismo šestogodišnjakinje Eve Djedu Božićnjaku postalo je pravi hit nakon što se malena ispričala Djedu jer je govorila 'loše stvari'. No nakon što se ispričala ipak je zatražila Nintendo i 650 kuna

Malena curica nije dopustila da joj sitnica poput govorenja 'ružnih riječi' stane na put ostvarenju božićnih snova, jer je Djedu Mrazu rekla da ga voli i ispričala mu se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sestra djevojčice pronašla je njezinu urnebesnu poruku i podijelila je na Twitteru napisavši: 'Pismo moje 6-godišnje sestre Djedu Mrazu.'

Njezina mala sestra itekako se zna ispričati i za to tražiti nešto zauzvrat, a njezin popis želja sastojao se od žutog Nintenda, ljubičastog bicikla, dva puta poklon kartice u vrijednosti od 50 dolara za PlayStation 4  i Roblox.

Osim toga, tražila je od Djeda Mraza i plišanog guštera, veliko jaje iznenađenja i novi ruksak.

Pismo je završila s rečenicom: 'Jako mi je žao što sam rekla neke ružne riječi. Volim te.'

Ispod teksta nacrtala je crtež Djeda Mraza s njegovim saonicama, te je zalijepila nekoliko naljepnica s božićnim medekima. 

Brojni ljudi su se smijali njezinu pismu s nadom, a jedna osoba je komentirala: 'Zar djeca to još uvijek rade? Moja 7-godišnja nećakinja održala mi je prezentaciju o tome zašto misli da Djed Mraz nije stvaran. Vaša je sestra prava', piše The Sun.

Najčitaniji članci