Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
82 komentara

Da mi bar žena ostane trudna s ljubavnikom, to bi spasilo brak

Već više od godinu dana zna da mu žena dovodi ljubavnika u kuću, ali ne želi joj to otkriti. Saznao je to kada je ranije došao s posla, ali je tiho u dnevnoj sobi čekao da završe...

Allmoviephoto.com
Foto: Allmoviephoto.com

Ovaj očajni muškarac zatražio je pomoć od kolumnistice Dear Deidre na portalu The Sun. Iako priželjkuje da mu žena ostane trudna s drugim muškarcem, strahuje da to ipak neće završiti dobro. 

Ovo je njegova priča, a niže je savjet koji je dobio: 

Meni su 44 godine, a mojoj supruzi 39. U braku smo 18 godina. Nikada nismo koristili kontracepciju, ali nismo uspjeli proširiti obitelj. 

SVIDJELO MU SE U krevetu saznao da 'ona' nije žena već - obdareni muškarac

Supruga uvijek dođe kući s posla puno prije mene. Znam da ima ljubavnika jer sam jedan dan došao ranije kući i čuo zvukove seksa koji su dopirali s kata. Nisam konfliktni tip čovjeka pa sam samo otišao u dnevni boravak, sjeo na kauč i pričekao da završe.

Foto: Dreamstime

Čuo sam potom suprugu kako tiho ide niz stepenice i nešto šapuće. Čuo sam još nečije korake koji su otišli kroz kuhinju i izašli na stražnja vrata.

Supruga je nakon toga ponovno otišla gore, pretpostavljam da je išla složiti krevet i sakriti dokaze da je još netko bio tamo.

Tiho sam se iskrao van i ponovno ušao, puno glasnije. Zatvorio sam vrata i viknuo da sam doma. Moja žena je bila malo usplahirena i iznenađena što sam došao kući tako rano. Mogao sam jasno u njezinom glasu čuti tjeskobu, a onda olakšanje.

Nastavili smo razgovor kao i inače, o tome kako je provela dan, i to je bilo to.

ISPOVIJEST 'Rekao sam joj da sam smrtno bolestan da bi bila sa mnom...'

To se dogodilo prije više od godine dana, i dugo sam razmišljao o tome trebam li je suočiti s time što znam. Istina je da se nisam iznenadio što ima drugoga, jer je naš seksualni život prilično loš već nekoliko godina. Tako sam to pustio.

Sljedeći put kada sam ranije završio s poslom, nazvao sam je iz kafića na putu kući. Sada sam svjestan ljubavnika, i znam kada je bio u njezinoj blizini. Bude sitnih naznaka, kao neki tragovi na mojem jastuku ili čaša više u perilici posuđa.

Foto: Dreamstime

Potajno se nadam da će supruga ostati trudna s ljubavnikom. Dijete možda spasi naš brak, a ujedno i učini moju ženu sretnom. Uvijek s čežnjom gleda kolegice na poslu kada odlaze na porodiljni.

Savjet koji je dobio:

To bi možda mogao biti i kraj vašeg braka. Ne možete se više pretvarati da niste svjesni ženine afere, a tada bi ona možda osjećala potrebu reći vam više o svojem ljubavniku - s kime bi željela podizati to dijete.

IAKO SU PRIVLAČNI Ovih 7 tipova muškaraca žene trebaju izbjegavati - za sreću

Znam da ste nervozni zbog sukoba, ali vaš brak je ionako već u krizi. Razgovarajte sa svojom ženom o tome i o njezinim osjećajima vezanima za to što nemate dijete. 

Dok točno ne znate kako se ona osjeća, ne možete znati u kojem smjeru vaš odnos ide. Ako ima ljubavnika samo zato da bi ostala trudna, tada je možda medicinski potpomognuta oplodnja rješenje za vas kao par.

Ukoliko se radi o vašem turobnom seksualnom životu, tada zajedno pokušajte nešto učiniti. U svakom slučaju ne gurajte glavu u pijesak.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message