Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

Dala otkaz i prekinula vezu da može putovati sama sa psom

Nakon što je prekinula s dečkom, Sydney Ferbrache je shvatila da želi dokazati svima da nema ništa zastrašujućeg u tome što je jedna žena odlučila putovati sama sa svojim psom

VIDEO

Kada je jednog dana Sydney Ferbrache vidjela na Instagramu sliku djevojčice u kombiju to joj je u potpunosti promijenilo život. Bila to sudbina ili samo algoritam, činjenica je da otada u Sydneyinom životu više ništa nije isto. Sada je Ferbrache (24) poznata pod nadimkom 'djevojka u kombiju', a ima 104.000 obožavatelja na Instagramu koji je prate na njenom putovanju Amerikom zajedno s njezinim psom Ellom.

Nakon što je prekinula s dečkom, Ferbrache je shvatila da želi dokazati svima da nema ništa zastrašujućeg u tome što je je jedna žena odlučila sama putovati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Putovanje Europom 02:52

Ferbrache je inače rodom iz Indianapolisa, Indiane, i nikada nije bila izvan svoje zemlje prije nego je krenula u avanturu s prijateljem s fakulteta.

- Kada sam se vratila kući s tog putovanja rekao sam sama sebi da sam sposobna učiniti bilo što. To je bilo moje prvo putovanje, i zaista mi je promijenilo život - priča Sydney.

Nakon toga je naišla na sliku s Instagrama na kojoj je djevojka u kombiju i od tada je krenula tražiti svoj kombi kako bi zajedno s dečkom mogla putovati. Par je zatim kupio Mercedes-Benz Sprinter za 120 tisuća kuna i potrošio još 67 tisuća kuna obnavljajući ga za svoje putovanje. I dok je par imao 'sjajnu vezu u kombiju', Ferbrache je ubrzo shvatila da njen dečko nije onaj pravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)

- Oduvijek sam osjećala da sam sposobna ići '100 kilometara na sat', a bila sam u vezi s nekim tko je mogao samo '50 kilometara na sat'. Također, shvatila sam da ne mogu raditi sve što želim, jer smo imali vrlo različite snove - rekla je Sydney i dodala da je njen biviši dečko obožavao život u kombiju, ali je mislio da je to samo privremeno.

Mislio je da ću se uskoro toga zasititi i da ćemo se vjenčati, imati djecu i kuću, a meni se to uopće nije sviđalo. Sydney nije razmišljala na taj način, i njoj život u kombiju nije bila kratkoročna stvar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)

Kada su prekidali dečko je htio da ona uzme kombi, međutim ona se s tim nije složila jer nije željela da on misli da ga je iskoristila samo zbog toga. Na kraju je kombi ostao kod njega i on ga je prodao.

Ferbrache je dva mjeseca radila tri posla i hrpu sitnih poslova sa strane kako bi uštedjela za novi kombi. Pokrenula je internetsku stranicu o životu u kombiju, radila je freelance web dizajn, a bila je i dadilja na puno radno vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)

Ubrzo je skupila novce i kupila novi kombi. U njega je dodala kuhinju s hladnjakom, štednjakom i sudoperom. Spavaća soba ima bračni krevet koji se može pretvoriti u klupe i stol, a tu je i toalet. Kombi nema tuš, pa Ferbrache za kupanje koristi lokalne teretane. Tjedan dana prije nego što je otišla na putovanje, Ferbrache je kupila štene zlatnog retrivera kojeg je nazvala Ella.

- U početku nisam mogla vjerovati da sam zaista ostvarila svoj san. Neprestano sam plakala od sreće - opisuje Sydney.

Imaju osmero djece, a preselili se u autobus: Uživamo u životu
Imaju osmero djece, a preselili se u autobus: Uživamo u životu

Tijekom putovanja, svakih četiri do šest mjeseci Ferbrache se vraća u Indianu kako bi vidjela svoju obitelj i provela neko vrijeme sa svojim dvogodišnjim nećakom. Također, Ferbrache tvrdi da na putu provodi sveukupno oko 300 dana godišnje, piše Insider.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru