Lifestyle

Komentari 54

Dala otkaz i prekinula vezu da može putovati sama sa psom

Nakon što je prekinula s dečkom, Sydney Ferbrache je shvatila da želi dokazati svima da nema ništa zastrašujućeg u tome što je jedna žena odlučila putovati sama sa svojim psom

Kada je jednog dana Sydney Ferbrache vidjela na Instagramu sliku djevojčice u kombiju to joj je u potpunosti promijenilo život. Bila to sudbina ili samo algoritam, činjenica je da otada u Sydneyinom životu više ništa nije isto. Sada je Ferbrache (24) poznata pod nadimkom 'djevojka u kombiju', a ima 104.000 obožavatelja na Instagramu koji je prate na njenom putovanju Amerikom zajedno s njezinim psom Ellom.

Nakon što je prekinula s dečkom, Ferbrache je shvatila da želi dokazati svima da nema ništa zastrašujućeg u tome što je je jedna žena odlučila sama putovati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ferbrache je inače rodom iz Indianapolisa, Indiane, i nikada nije bila izvan svoje zemlje prije nego je krenula u avanturu s prijateljem s fakulteta.

- Kada sam se vratila kući s tog putovanja rekao sam sama sebi da sam sposobna učiniti bilo što. To je bilo moje prvo putovanje, i zaista mi je promijenilo život - priča Sydney.

Nakon toga je naišla na sliku s Instagrama na kojoj je djevojka u kombiju i od tada je krenula tražiti svoj kombi kako bi zajedno s dečkom mogla putovati. Par je zatim kupio Mercedes-Benz Sprinter za 120 tisuća kuna i potrošio još 67 tisuća kuna obnavljajući ga za svoje putovanje. I dok je par imao 'sjajnu vezu u kombiju', Ferbrache je ubrzo shvatila da njen dečko nije onaj pravi.

- Oduvijek sam osjećala da sam sposobna ići '100 kilometara na sat', a bila sam u vezi s nekim tko je mogao samo '50 kilometara na sat'. Također, shvatila sam da ne mogu raditi sve što želim, jer smo imali vrlo različite snove - rekla je Sydney i dodala da je njen biviši dečko obožavao život u kombiju, ali je mislio da je to samo privremeno.

Mislio je da ću se uskoro toga zasititi i da ćemo se vjenčati, imati djecu i kuću, a meni se to uopće nije sviđalo. Sydney nije razmišljala na taj način, i njoj život u kombiju nije bila kratkoročna stvar.

Kada su prekidali dečko je htio da ona uzme kombi, međutim ona se s tim nije složila jer nije željela da on misli da ga je iskoristila samo zbog toga. Na kraju je kombi ostao kod njega i on ga je prodao.

Ferbrache je dva mjeseca radila tri posla i hrpu sitnih poslova sa strane kako bi uštedjela za novi kombi. Pokrenula je internetsku stranicu o životu u kombiju, radila je freelance web dizajn, a bila je i dadilja na puno radno vrijeme.

Ubrzo je skupila novce i kupila novi kombi. U njega je dodala kuhinju s hladnjakom, štednjakom i sudoperom. Spavaća soba ima bračni krevet koji se može pretvoriti u klupe i stol, a tu je i toalet. Kombi nema tuš, pa Ferbrache za kupanje koristi lokalne teretane. Tjedan dana prije nego što je otišla na putovanje, Ferbrache je kupila štene zlatnog retrivera kojeg je nazvala Ella.

- U početku nisam mogla vjerovati da sam zaista ostvarila svoj san. Neprestano sam plakala od sreće - opisuje Sydney.

Tijekom putovanja, svakih četiri do šest mjeseci Ferbrache se vraća u Indianu kako bi vidjela svoju obitelj i provela neko vrijeme sa svojim dvogodišnjim nećakom. Također, Ferbrache tvrdi da na putu provodi sveukupno oko 300 dana godišnje, piše Insider.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci