Obavijesti

Lifestyle

Komentari 347

Dame, ovih 10 komada odjeće muškarci obožavaju na vama!

Ponekad se ženska i muška vizija mode i odjeće razlikuje, a činjenica je kako je muški ukus manje podložan trendovima. Otkrijte u čemu su njima žene najljepše

VIDEO

Ženu je najljepše vidjeti golu, najvjerojatniji je odgovor muškaraca na pitanje koja im se odjeća za pripadnice nježnijeg spola najviše sviđa. Ipak, ponekad baš pokrivanje doprinosi zamišljanju onog što je ispod, a ovo je 10 odjevnih artikala u kojima su im dama najprivlačnije - što može odudarati od stereotipa kako žele vidjeti što više kože.

1. Pencil suknja

Unatoč sterotipu da su muškarcima najdraže minice, čak 60 posto njih preferira suknje čija se duljina kreće do 10-ak cm iznad koljena, što je dovoljno da se dio noge otkrije, a da opet ne izgleda previše golišavo. Najviše im se sviđaju modeli koji naglašavaju liniju tijela, osobito stražnjicu - kao što su pencil suknje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Bijela potkušulja/majica

Ovaj jednostavan komad odjeće nešto je najseksi što mogu vidjeti na ženi za svakog četvrtog muškarca. Iako cijenom i modelom ništa posebno, seksipil proizlazi iz ideje da je pomalo prozirna, podsjeća na krevet...

3. Halteri

Ovo je nešto čija je namjena da bude seksi, a to halteri doista jesu - barem tako kaže čak 87 posto muškaraca.

4. Tajice i trenirke

Iako dame misle kako su muškarcima uvijek privlačnije u sređenom izdanju, tajice i trenirke imaju dvije prednosti - djeluju kao da se ona nije previše trudila da izgleda seksi i daje dojam pristupačne djevojke iz susjedstva, a druga je to što odlično ocrtavaju stražnjicu i noge.

5. Crvena haljina

Haljina je komad odjeće koji uvijek djeluje ženstveno, barem tako misli 71 posto muškaraca. Crvena boja je dakako najbolji odabir, jer dvije trećine muškaraca najviše vole vidjeti tu boju na svojoj partnerici.

6. Brazilske gaćice

Žene su u krivu ako misle da su muškarcima najdraže tange. To ne znači da one nisu seksi, no komad donjeg rublja s malo više materijala ostavlja više mjesta mašti, a gaćice brazilskog kroja su upravo to. Pamučne, čipkaste, šarene - sve mogu djelovati privlačno.

7. Košulja

Komad odjeće koji je praktičan, može biti poslovan i ležeran, a ostavlja na maštu dio o otkapčanju gumbi seksi je za 72 posto muškaraca.

8. Otvorena leđa

Većina žena će u želji da izgleda seksi posegnuti za dekoltiranim komadom odjeće koji naglašava grudi, no iako će se većina muškaraca složiti kako je to privlačno, čak 87 posto muškaraca smatra kako je elegantnija, a opet seksi varijanta otkriti leđa.

9. Štikle

Fotolia

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali i doista sviđa muškarcima - za 91 posto njih one su najseksi obuća za žene. Ipak, treba pripaziti na visinu samih štikli, jer bi previsoke pete i žena koja na njima ne zna hodati odbilo preko polovice muškaraca.

10. Uske traperice

Hlače koje se najviše nose, ali i pomno biraju to su s razlogom - svaki drugi muškarac smatra da je žena koja dobro izgleda u trapericama u startu seksi. Naglasak je naravno na dobar kroj, koji ističe stražnjicu.

Shutterstock
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 347
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje